В новините
 
28.10.2004 10:56   Новината е видяна 3108 пъти
Един убит и четирима ранени при катастрофи в Бургас
Пет пътно-транспортни произшествия са регистрирани на територията на бургаски регион само за една седмица. Един човек е загинал и четирима са били ранени при катастрофите. Четири от тях са станали заради движение с несъобразена скорост от страна на водачите на МПС.
През седмицата в специализираните полицейски операции "Скорост и безопасност" и “Да спасим 200 човешки живота! Да поставим предпазните колани!” за Бургаски регион са участвали 19 екипа на полицията, които са проверили 2 095 моторни превозни средства и са констатирали 76 нарушения за превишаване на скоростта.
Регистрирани са и 49 нарушения за неползване на обезопасителен колан. Във връзка с акция “Светлина” контролните органи са констатирали 12 случая за неизправни светлини и 25 случая за управление на автомобили с износени гуми.
28 водачи са управлявали автомобилите си след употреба на алкохол, а други 17 са карали без шофьорски книжки- сочат данните на КАТ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |