В новините
 
17.12.2004 20:52   Новината е видяна 4043 пъти
МОРЕТО И НЕГОВИТЕ ТРУДОВИ ХОРА Бургаски предколеден десант "Фамилия Тоника" и Тони Димитрова с концерт и нови албуми
Предпразничната суматоха в НДК не мина и без традиционния десант на бургаския поп - снощи в зала 1 бе концертът на "Фамилия Тоника", Тони Димитрова и Пламен Ставрев. Любимците на по-зряла публика имат и друг повод да се покажат в София, освен припомнянето на старите си хитове - през декември те издадоха общо три нови албума.
"Тоника по италиански" и "Все ни пречи нещо" са актуалните заглавия от бившата формация на Строителни войски, а Тони Димитрова е записала "Made in Burgas". Заглавната песен "Все ни пречи нещо" е по музика на Найден Андреев, текстът се състои от епиграми на Никман, а аранжиментът е на Стефан Диомов и Краси Гюлмезов. Към парчето вече е заснет и видеоклип. В едноименния албум са включени още десетина парчета в традиционния "Тоника"-стил. Продължава дългогодишният сюжет за Мария с песента "Спри, Мария". Бъдещият трети сингъл е познатата от конкурса "Бургас и морето" песен на група "Карамел" "Анастасия".
Макар рождената година на "Тоника" да е далечната 1972, със сегашния си състав, име и облик групата е от 1994 г. В настоящия състав са Ева и Гого Найденови, Милица Божинова, Ралица Ангелова и Драгомир Димитров.
"Все ни пречи нещо" и "Фамилия Тоника по италиански" са съответно 4-ти и 5-ти албум на тази формация. Вторият осъществява отколешната идея на "тониките" да изпеят най-популярните италиански шлагери. Песните са добре познати у нас хитове на Катерина Валенте, Джани Моранди, "Матиа Базар", "Рики е повери". Пети албум издава и Тони Димитрова, известна при предишното управление като "любимата певица на Иван Костов". Въпреки променливата политическа кариера на Командира, бургазлийката с дрезгав глас продължава да се радва на твърда електорална маса. В "Made in Burgas" тя работи с познатите имена - Стефан Диомов, Руслан Карагьозов, Гриша Трифонов, Богдана Карадочева. В "Made in Burgas" е включена и песента "Там край бавната река", която спечели наградата на публиката на конкурса "Бургас и морето-2003", както и дуетът с Орлин Горанов "Само с теб".
Три албума, които с чиста съвест можете да подарите на родителите си за Коледа.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |