В новините
 
17.01.2005 15:27   Новината е видяна 3315 пъти
Алкохолен бос и държавен университет сред новите длъжници на данъчното
32 нови фирми фигурират като длъжници в списъците на данъчната дирекция в Бургас. Търговските дружества са със задължения над 5 000 лева. Общият им дълг надхвърля 11 млн.лв. Само две от фирмите, формират по-голямата част от дълга. Над 4,8 млн. лева дължи 24 годишен едноличен търговец. "Емма-Ивайло Маринов" е попаднал в полезрението на данъчните в края на миналата година.
Вторият крупен длъжник е "Си си стил шипинг енд лоджист". Фирмата дължи на данъчните над 3 млн.лева. Дружеството е с адресна регистрация: Бургас, ул."Александър Батенберг"1. Като собственик на 99% от акциите е вписана "Сомокар интернешънъл Н.В.". Всички й членове са чужди граждани. 1% е собствеността на Желимир Ялнъзов. Името му фигурира в още една фирма, която се занимава с консултантска дейност във Варна.
Близо 400 хиляди лева са дълговете на фирма "Вин.С.индъстрийс" ООД. Един от собствениците й е шефа на "Винпром Карнобат" Миню Стайков. Стайков държи и половината от пакета акции на "Сис индъстрийс" и е един от водещите алкохолни босове в страната. Участва в поне още 6 фирми, като повечето му съдружници са чужди компании и граждани.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |