В новините
 
11.02.2005 14:10   Новината е видяна 4062 пъти
Иван Лечев показва сомелиерски умения в избата на “Винпром Карнобат” на “Винария”
В една бутилка вино има повече философия, отколкото във всички книги. Казал го е Луи Пастьор, а той е разбирал от вина. У нас “философите на виното” са много. Малцина обаче наистина владеят неговия език и разчитат изкусителните му послания.
Един от тях е известният китарист и композитор от легендарната група ФСБ Иван Лечев. Изкушен от необятния свят от аромати, вкусове и цветове на Божествената напитка, той вече премина първо ниво от обучението за професионален сомелиер. Именитият китарист ще демонстрира уменията си за първи път пред публика на щанда на “Винпром Карнобат” на “Винария” – палата 11, щанд 11-N-1 в Панаирното градче в Пловдив.
Пресъздал атмосферата на старата изба на братя Минкови – едни от най-известните карнобатски винари от края на XIX век, щандът ще посреща изкушените да научат древната местна традиция в производството на вино и ракия. Наследили ценния им опит в създаването на качествени напитки, днешните майстори винари на “Винпром Карнобат” продължават да печелят световно признание – на Четвъртия международен конкурс за мускатови вина във Франция – Muskats du Monde` 2004, изисканото бяло вино CHATEAU KARNOBAT Muskat 2002 получи сребърен медал. В компанията на опитните майстори винари на “Винпром Карнобат” Иван Лечев ще се докосне до смайващия мускатов аромат на тази изключителна напитка, и ще дегустира елитните серии вина ROMANZA и CHATEAU KARNOBAT и ракиите “Кехлибар” и “Карнобатска гроздова”. А както е казал един сюрреалист с остър мустак – “Който умее да дегустира, никога вече не пие, а вкусва тайни”.


Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |