В новините
 
01.03.2005 13:07   Новината е видяна 4615 пъти
Майкъл Джексън нахлувал гол при неизлечимо болно дете
Майкъл Джексън, обвинен в сексуално насилие над малолетен, беше обект на яростни обвинения от страна на прокурора по започналото дело срещу звездата, съобщава АФП. Скандалните подробности около личния живот на звездата бяха отхвърлени веднага от защитниците, които обявиха,че ищците са специалисти в изнудването на известни личности.

Вчерашният ден беше посветен на встъпителните речи на двете страни. Изходът на делото в голяма степен зависи от свидетелските показания на двамата братя, подали оплакването, и способността им да убедят 12-членното жури, избрано из между жители на окръга.


Кралят на попа се е явил в съда облечен в черно, придружен от майка си и един от братята си.


46-годишният певец е изслушал спокойно от подсъдимата скамейка прокурорът Том Снидън, който се е постарал да провокира заседателите още от началото на процеса и да представи Джексън като "сексуален хищник".


Според него "Невърленд" ( имението на Джексън), не е вълшебен свят, създаден да прави децата щастливи, а “развратно място”.


“Интимният свят на Майкъл Джексън е много по-различен от това, което се знае за него”, се казва в речта на прокурора. “ Не детските книги, а посещенията на порно-сайтове и четенето на списания като Playboy и Hustler са любимите занимания на Джексън. Интимният свят на Майкъл Джексън показва, че можете да подмените млякото и сладкишите с вино, бърбън и водка”.

Снидън обвинява Джексън, че е поканил жертвата (детето е било на 13 години по време на предполагаемото насилие преди 2 години) да спи в неговата стая. “Това е момче, болно от неизлечима болест, което има възможността да прекара нощта с един от своите идоли и Джексън се е възползвал от това”, казва обвинителят.


Но в стаята един сътрудник на звездата бил отворил порно-сайт и показвал снимките на момчето, твърдят от обвинението.

По-големия брат на предполагаемата жертва бил забелязал как “Джексън мастурбира с едната ръка, а другата е в панталоните на братчето му.”, твърди Том Снидън.

В друг момент Джексън бил влязъл в стаята, където двамата братя гледали телевизия и бил “съвсем гол и в ерекция”. Освен това, певецът симулирал сексуален акт с пластмасов манекен и поднесъл на момченцето, което е без един бъбрек заради болестта си, вино в бутилка от Кока- Кола по време на полет с частния му самолет.

След речта на обвиненито, думата са взели защитниците на певеца, които са отхвърлили всички обвинения. Главният адвокат, Томас Месеро, е поставил под съмнение честността на ищците.

“Тези обвинения са абсолютна измислица и нямат нищо общо с истината”, казва Месеро в речта си.

Според него майката вече е известна с опитите си да използва децата си, за да извлече полза от други публични личности като актьорът Джим Кери и боксьорът Майк Тайсън.

“Невърленд не е място за пресъпления и ние ще го докажем”, обещават от защитата, като описват Майкъл като артист, който не е имал истинско детство. “ Той искаше да направи място, където децата да не страдат заради своята невинност”

Свидетелите ще започнат да дават показания от утре, като пръв на свидетелското място ще застане журналистът Мартин Башир, автор на документалния филм, който беше в основата на скандала. Той, както и втората съпруга на Джексън- Деби Роу, майка на две от децата му, ще свидетелстват срещу Джексън. Очаква се Роу да хвърли още светлина върху странностите на певеца. Не е ясно дали първата жена на Краля на попа, Лиза-Мари Пресли, ще свидетелства.


Очаква се процесът, който е обект на невиждан медиен интерес, да продължи още пет месеца.










Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |