В новините
 
04.04.2005 15:43   Новината е видяна 3717 пъти
ДСБ Бургас искат актуализация на Бюджет 2005
Актуализация на Бюджет 2005 поискаха от местната структура на Демократи за силна България,като заявиха че одобрената рамка от 68млн. 528 хил.лв е приета механично и необмислено.От ДСБ настояват да бъде преустановено субсидирането на общински предприятия ,както и на дейности и организации,които не предлагат блага на бургаските данъкоплатнци.Те предложиха също освободените средства да бъдат пренасочване към оразованието,здравеопазването и инфраструктурата.На 17 април ще бъде регионалното събрание на Демократи на силна България,тогава ще стане ясна и окончателната подредба в тяхната кандидатдепутатска листа.


“Магистрала “Тракия” няма да сближи Бургас и София, а ще ги раздалечи”. Това заяви днес депутатът от “Коалиция за България” от Бургаски многомандатен район Любомир Пантелеев. Според него това ще стане заради бъдещата такса за пътуване по магистралата от 50 лева в двете посоки. Пантелеев смята, че тази сума е непосилна за повечето Българи. Той смята да внесе в парламентарната комисия по транспорт предложения за промяна на винетните такси за движение по републиканската пътна мрежа за леки и товарни автомобили. “Таксата от 271 лева за селскостопански машини е нелогична, защото на година те изминават само по няколко десетки километра, докато стигнат до нивите”, каза още Пантелеев.


Два пожара избухнаха на територията на Бургаска област през изминалотно денонощие. Частен фургон в село Факия, който бил обитаван от 48 годишен мъж пламнал от парафинова свещ, оставена без надзор. В РПУ Сунгурларе е получено съобщение за пожар в навес в северозападния край на село Садово. Установено е, че собственика на навеса – 56 годишен мъж е запалил боклуци в близост до навеса, като огънят се прехвърлил вследствие на силния вятър. Жертви и пострадали в двата пожара няма, щетите с в процес на изясняване.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |