В новините
 
15.04.2005 16:01   Новината е видяна 3458 пъти
Община Бургас в списъка на големите длъжници на данъчните
155 828 лева дължи община Бургас на териториалната данъчна дирекция. "За първи път общината попада в публичния бюлетин на длъжниците. Дългът е от данъчно-ревизионен акт, съставен след направена ревизия", уточни за Бургас инфо пресаташето на ТДД Бургас Христо Узунов.
41 нови фирми фигурират като длъжници в списъците на данъчната дирекция в Бургас.
Търговските дружества са със задължения над 5 000 лева. Общият им дълг е близо 3 млн.лв.
Сред по-големите нови длъжници на данъчните в Бургас се откроява акционерно дружество "Андела", с дълг над 600 хиляди лева. Собственици в акционерното дружество са Министерството на регионалното развитие и благоустройството с 40%, Доверие- обединен холдинг, които притежават 33% от акциите на дружеството, "Евър" с 1% и група физически лица.
Фирма "Еверест- 2003", собственост на Валери Давидов и Ангел Краев дължи на данъчните в Бургас близо 400 хиляди лева.
Публичният бюлетин на длъжниците съдържа 3 списъка с некоректни данъкоплатци. В първия са имената на физически лица и фирми, които имат неплатени данъци в големи размери – над 5000 лв., длъжниците не разполагат с имущество и нямат вземания от банки и трети лица и не са се явили в данъчната администрация след изпратена покана.
Вторият списък съдържа имената на длъжници с неплатени данъци в големи размери, които не разполагат с имущество, което да послужи като обезпечение, явили са се в данъчната администрация след изпратена покана, но въпреки това не предприемат действия за плащане на задълженията си.
Третият списък съдържа имената на лица, които разполагат с имущество движимо или недвижимо, върху което данъчната администрация е наложила обезпечителни мерки, но лицата, включени в списъка не предприемат действия за плащане на задълженията си.
Бюлетинът се може да бъде видян на интернет-страницата на данъчната администрация - www.taxadmin.minfin.bg.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |