В новините
 
08.06.2005 14:09   Новината е видяна 3455 пъти
Георги Манев: Човек трябва да е направил нещо за себе си, за да направи и за другите
Предизборната кампания в Бургас днес официално откри Коалиция "Достойна България". Въпреки, че коалицията е сформирана скоро, тя има регистрирани кандидат депутатски листи във всички избирателни райони в страната.
В нея влизат Обединение "Достойна България", Политическо движение "България за всички", Движение за реална демокрация "Идея за България", Български народен пенсионерски съюз и Движение за защита на пенсионерите, безработните и социално слабите.
На тези избори искаме да покажем, че идва една нова партия с нови идеи и да заявим присъствието си на политическата сцена, споделиха лидерите на коалиция "Достойна България" при откриването на предизборната си кампания в Бургас.
В листата на коалицията за втори избирателен многомандатен район, влизат хора , които са доказали себе си и се ползват с авторитет в града.
Те искат да защитят интересите на дребния и средния бизнес както и на средната класа.
Листата в Бургас се оглавява от общинския съветник Бенчо Бенчев. Още двама местни параламентаристи са кандидати за депутати от "Достойна България" във избирателния район. Това са бизнесменът Георги Манев и популярния певец Гого Найденов.
"Според нас бизнес в България не може да има, когато хората емигрират за да търсят по - добра реализация зад граница. Тук не остава качествена работна ръка, а нашите бащи нямат достойни старини" - сподели Георги Манев.
Той сподели още, че тяхното желание е да задържат младите в страната и да обезпечат възрастните хора.
"За това при нас има можещи хора, които се ползавт с доверието на бургазлии. Защото човек трябва да е направил нещо за себе си, за да може да направи нещо и задругите" - допълни още Манев.
Лидерите на коалицията ще работят за прозрачност и отговорност на действията на властите в страната и ще искат реален контрол върху работата на депутатите и изпълнителната власт.
Те ще се стремят към ефективно действаща икономика. ще настояват за въвеждане на единен данък от 10 % и деференциран ДДС за различните стоки.
Те ще искат реално подпомагане на средния и дребния бизнес, както и гарантиране на социален минимум.
Ще настояват още за безплатно здравеопазване на възрастните и децата до 18 години и безплатно средно образование.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |