В новините
 
19.07.2005 11:07   Новината е видяна 3896 пъти
Световноизвестният ди джеи Джош Уинк в Слънчев бряг на 23-ти юли
Един от най-чаканите в България ди джеи Джош Уинк ще посети Черноморието ни специално за първото лятно издание на Метрополис на 23-ти юли, съобщиха от пресцентъра на Метрополис. Той ще пристигне заедно с приятелката си с директен частен полет от София до Слънчев бряг. Заради добрите си отношения с Метрополис култовият ди джей е предпочел да прекара няколко дни в България вместо да остане в Испания.
Джош Уинк е запазил място в сърцето на българските си фенове с легендарните си сетове на Метрополис – през 1999 г. в Пловдив и през 2000 г. на “Стрийт парада” в София. След 5 години Джош Уинк ще гостува отново в България на “Metropolis Driving To Heaven”, което се очаква да е събитие от световна величина.
През последните десет години Джош Уинк се доказа като един от най-добрите ди джеи. Заедно с Джош Уинк, ди джей Стивън и Ясен Петров, на партито пред "Какао бийч" ще се появи и един от най-проспериращите млади ди джеи в Европа – Омид 16 Би.
Билетите са с цена 16 лв., ако се закупят предварително и 20 лв. на самия входа.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |