В новините
 
01.08.2005 04:21   Новината е видяна 3660 пъти
Яки момчета окупираха плажа на Сарафово
Яки момчета окупираха плажа на Сарафово

Божидар Божков

Дебеловрати момчета блокираха вчера единствените две шосета, които водят към плажа на бургаския квартал Сарафово. От сутринта те започнаха да спират всяко превозно средство, минаващо оттам и не го пропускаха, докато не им бъдат платени по 2 лв. на автомобил. Яките момчета обясняваха, че това е входна такса за паркинг. Никъде в цяло Сарафово обаче няма нито един паркинг. Пространството, оградено от пропускателните постове на дебеловратите, представлява обикновено шосе. На билетчетата, които момчетата раздават, пише само "Вход". Охранителите обясниха че работят за концесионера на плажа.
Плажът на Сарафово се стопанисва от Янчо Патриков, в миналото състезател по борба. Доскоро чрез фирмата си "Патри ойл" той бе част от "Мултигруп". В последните години се занимава основно с хотелски бизнес. Патриков не бе открит за коментар. Жители на Сарафово разказаха, че охранителните постове около плажа се появявали и в други дни, обикновено събота и неделя. От община Бургас, в чиято територия влиза и кв. Сарафово, обясниха, че Патриков е концесионер само на плажа в квартала, но не и на улиците около него и не би следвало да събира входна такса.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |