В новините
 
23.08.2005 09:43   Новината е видяна 3682 пъти
Четирима се борят за длъжността “юристконсулт” в Областна управа
Четирима кандидати по програма “Старт на кариерата” се явиха днес на събеседване с областния управител Иван Витанов, в надпреварва за работа в областна управа Бургас. Младежите ще се борят за длъжността “Юристконсулт” в Правно-норматиния отдел на администрацията.
Условието за участие в конкурса е кандидатите да са завършили висше образование, специалност “право” тази или миналата година.
Общо 9 бяха участниците в първия етап от надпреварата. Комисия с представители на Бюрото по труда, Агенцията за малки и средни предприятия, Регионалната служба по заетост, Търговско индустриалната камара и Търговско промишлената палата, както и представители на областна администрация Бургас класира първите четирима според документите и успеха от дипломите. Областният управител ще реши кой от тях ще заеме предвиденото работно място до края на месеца. Резултатите ще бъдат оповестени в Бюрото по труда. Победителят ще бъде назначен на трудов договор за 9 месеца. Идеята е през този период да натрупа опит и практика по специалността, които ще му послужат при кадидатстване за работа пред други работодатели.
Общо 12 са младежите, който са работили в областна администрация Бургас по програмата през последните три години. Четирима от тях са назначени на постоянни трудови догови след изтичане на срока на програмата.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |