В новините
 
08.09.2005 08:24   Новината е видяна 3330 пъти
Частен дом и павилион горяха тази нощ в Бургас
В Четвърто РПУ Бургас е получено съобщени за възникнал пожар в частен апартамент, намиращ се в бл. 456, вх. 3 в к-с “Меден Рудник”, обитаван от 30 год. бургазлия. Пожарът е потушен от две противопожарни коли и 9-ма огнеборци. От инцидента са изгорели мебелите в коридора и хола, а в спалнята и кухнята са частично обгорели. Установено е, че секретния патрон на входната врата е счупен, а от средата на коридора е иззета полуизгоряла пластмасова бутилка с горивно вещество. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.
Друг пожар е възникна в павилион, намиращ се в старата част на “Битака” в к-с “Меден Рудник”, собственост на 70 год. бургазлия. Пожарът е потушен от две противопожарни коли и 9-ма огнеборци. От инцидента вътрешността на павилиона и съдържащата се в него стока са напълно изгорели. В помещение е открита полуизгоряла пластмасова бутилка с горивно вещество. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |