В новините
 
26.09.2005 13:07   Новината е видяна 1862 пъти
Ученици се запознаха с работата на Оластна управа
Ученици от подготвителен клас на Природоматематическата гимназия “Акад. Никола Обрешков” посетиха днес Областна администрация – Бургас. Тридесетината средношколци бяха посрещнати от зам.областния управител Мария Ценова и гл. секретар на Областна администрация арх. Константин Коцев. Гостите разгледаха сградата и се запознаха с функциониращите в администрацията служби. Най-силно впечатление предизвика залата на първия етаж на сградата – истински архитектурен шедьовър. От арх. Коцев младите посетители узнаха историята на сданието, а по време на обиколката домакините ги запознаха с историята на самата Областна администрация.
След като гостите разгледаха сградата, домакините дискутираха по проблемите, касаещи образованието. Най-голям интерес предизвикаха европейските програми “Сократес” и “Леонардо” за образование и културен обмен. Лично г-жа Ценова се ангажира да предостави на учениците интернет адреси, които могат да дадат информация на английски за възможностите за образование. “Областна администрация ще подкрепи вашите намерения и ще предложи партньорство в начинанията ви”, обеща Мария Ценова.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |