В новините
 
23.11.2005 06:49   Новината е видяна 3648 пъти
Новият треньор на шейховете Иван Кючуков се срещна със журналисти
Специалистът пристигна във вторник в Бургас и веднага се отправи към стадион „Нафтекс”, за да наблюдава тренировка на отбора.
В присъствието на президента на клуба Митко Събев и изпълнителния директор Пламен Киряков, новият старши треньор изгледа следобедното занимание на „Нафтекс”, което бе водено от Благо Митрев.

Иван Кючуков бе представен от изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков, след което наставникът даде обширна пресконференция за многобройните журналисти, дошли да зададат своите въпроси към новия старши треньор. Г
осподин Кючуков отговори на всички, като акцентира на факта, че неговата главна задача в тима е да възвърне в най-голяма степен играта и позициите на отбора от миналите години, когато „Нафтекс” печелеше срещу най-силните в България, а стадионът винаги беше пълен до краен предел.

Кючуков определи като правилна стратегията на клубното ръководство за подмладяване на отбора, но също така изтъкна факта, че около младите момчета трябва да има опитни футболисти, които да им придават опита си.

Решението му да дойде „Нафтекс” е продиктувано от факта, че бургаският тим винаги е играл „феър плей” и това е основополагащо в плановете на ръководството. Той се е съгласил да поеме отбора само след няколко разговора с президента на тима Митко Събев.

Конкретните параметри в договора му все още не са уточнявани детайлно, но Кючуков заяви, че думата на Събев, означава повече от написаното на хартия.

Като първи стъпки в своята работа новият треньор ще направи няколко двустранни игри, за да се запознае с качествата на отделните играчи и след това ще преценява от футболисти на какви постове ще има нужда отбора.
Още днес започват разговори с изпълнителния директор за зимната подготовка, а до края на сезона ще стане ясно и на кои футболисти ще се разчита занапред.

Днес от 14.00 часа на клубната база в Каблешково „Нафтекс” ще направи двустранна игра, а сутринта бившият рефер Борислав Александров ще изнесе на футболистите от представителните отбори на „Нафтекс” и „Поморие” лекция на тема „Промените в съдийския правилник и наказанията на футболистите, според последните решения на УЕФА”.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |