В новините
 
10.02.2006 12:34   Новината е видяна 3155 пъти
Несебър подписва споразумение с Националната агенция по приходите
До края на месец февруари тази година, община Несебър ще подпише Споразумение за преотстъпване на функции от Националната агенция по приходите /НАП/, относно регистриране на трудовите договори за наетия персонал.
Това беше договорено на провела се днес в столицата на среща между кмета на община Несебър Николай Трифонов и директора на НАП Мария Мургина.
На срещата се пое ангажимент и за по-бързо пускане на програмата за данъчни оценки на отстъпено право на строеж в община Несебър.
Въпросът, относно липсата на представителства на Националната агенция по приходите в малките черноморски общини, беше поставен като един от проблемите за предстоящия туристически сезон на Регионалния туристически форум, проведен в четвъртък в Бургас.
На срещата при областния управител Любомир Пантелеев с представители на морските общини, Съюза но собствениците в Слънчев бряг, експерти от Агенцията по туризъм, пътно управление, летище Бургас, РДВР и Комисията по търговия и защита на потребителите, представители на туристическия бранш изразиха опасения, че с наближаването на туристическия сезон и сключването на договори за наемане на работна ръка, ще се създадат доста трудности.
След парафиране на договорни отношения обаче между Националната агенция по приходите и община Несебър, ще се облекчи значително обслужването на граждани и фирми, извършващи дейност на територията на общината.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |