В новините
 
07.03.2006 08:11   Новината е видяна 3222 пъти
Българската стопанска камара връчва награди за принос в развитието на икономиката
Българската стопанска камара стартира набирането на заявления за участие в годишния конкурс за наградите „ИН-5” – за принос в развитието на българската икономика.

Името на наградите – „ИН-5”, отразява петте основни стълба на икономическия просперитет – индустрия, инвестиции, иновации, интелект и инициатива.

Призът се връчва всяка година на 25 април – датата на учредяване на БСК, на фирми, научни колективи, физически лица и медии с особен принос за развитието на българската икономика.

Това е второто по ред издание на конкурса.
Наградите „ИН-5” бяха учредени през 2005 г. по повод честването на 25-годишнината на БСК.

Категориите в които ще бъдат връчени призовете са микропредприятия –
до 10 наети лица, малки предприятия - до 50 наети лица и годишен оборот до 5 млн. лв., средни предприятия - до 250 наети лица и годишен оборот до 15 млн. лв., големи предприятия - над 250 наети лица и годишен оборот над 15 млн. лв. и научни и учебно-научни организации. Наградата в последната категория се връчва за научно достижение с икономически потенциал.

Във всяка категория се присъждат по три степени: - Бронзова пластика “Икар”, изработена от доц. Велислав Минеков, Сертификат и вписване в Почетната книга на БСК, Сребърен юбилеен знак и Диплом и Сребърен реверен знак и Грамота.

С награди в две степени - Сребърен юбилеен знак и Диплом и Сребърен реверен знак и Почетна грамота, ще бъдат удостоени представители на средствата за масова информация с принос за отразяване проблемите в икономиката и партньорство с БСК, колективни членове на БСК с принос в защита интересите на деловите среди в България и чужбина и на физически лица с принос за развитието на българската икономика.

Правилник за условията и реда за провеждане на класацията и формуляри за участие в конкурса са публикувана в Интернет портала на БСК – www.bia-bg.com .

Заявления за участие в конкурса ще се приемат
до 31 март 2006 г.,
на адрес: София 1000, ул. „Алабин” 16-20,
или e-mail: denev@bia-bg.com .




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |