В новините
 
21.01.2007 20:41   Новината е видяна 4523 пъти
В понеделник Бургас без кмет!

Утре Бургас ще отсъмне без кмет! Кметът ще бъде в София, както разбрахме от личния му сайт, поканен лично от Президента  на веселбата по случай официалното встъпване в длъжност на последния.
От достоверни източници научихме, че Кметът много се е зарадвал и е обявил грипн аваканция за децата в Бургаските училища. За повече информация относно лични я живот на кмета посетете  сайта на Община Бургас.

Президентът Георги Първанов покани кмета Йоан Костадинов.
Кметът на Бургас Йоан Костадинов получи лична покана от Президента на Република България Георги Първанов и Вицепрезидента на Република България Ангел Марин да присъства на официалната церемония по повод встъпването им в длъжност, която ще се състои на 22 януари 2007 г, понеделник, в 11,30 часа на площад “Св. Александър Невски”. Президентът Георги Първонов е изпратил покана до г-н Йоан Костадинов и за тържеството по повод встъпването в длъжност, което ще се състои на 22 януари 2007 година в 12,30 часа в “Гербова зала” на Администрацията на Президента.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |