В новините
 
21.01.2007 21:16   Новината е видяна 5639 пъти
Нова формация вдясно

/платено/
Нова методика за сплотяване на дясното пространство. Изтъканти бургазлии, отритнати и/или отритнали казионните партии и съюзи се събират около изтъкнатия съгражданин Илиян Маринов.
В първите години след демократичните промени в Бургас групата около Илиян Маринов беше инициатор на най-радикалните промени в града,  като той лично беше най-одобрявания политик сред младите хора.
Засега имената на сговорниците се пазят в тайна, но се знае, че са известни личности - хора на науката, хора на бизнеса и на изкуството, отдавна заслужили уважението на бургазлии.
На пресконференцията в събота г-н Маринов заяви, че стремежът сега е към влизане в Обшински съвет, а следващите избори ще се целят в кметското място. В този смисъл той изрази досадата си от дългото управление на Кмет-а, но ... като подчерта след това - кой друг? Той също така изтъкна, че преди избори има борба, а след това коалиране. На въпроса за това, дали формацията ще тръгне на общи избори с ГЕРБ той съобщи, че хората на Бойко Борисов действително са се свързали с него и са му предлагали да се обединят. но окончателното решение е все още далеч.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |