В новините
 
29.01.2007 07:16   Новината е видяна 9909 пъти
"НАФТЕКС" С ВТОРА ПОБЕДА В КОНТРОЛИТЕ, "ЧЕРНОМОРЕЦ БС" СЪЩО ТРЪГНА ДОБРЕ

Втора победа в контролите си регистрира “Нафтекс”. Четата на Георги Василев надигра в събота кандидата за влизане в “Б” група “Поморие”. “Шейховете” спечелиха с 1:0 след попадение на Иво Паргов в 53-та минута. Двубоят бе повече от зрелищен, но често преобладаваха и нервните изблици. Един такъв доведе и до червен картон на Щерион Гавальов от “Поморие”, минути преди края на мача. Дебют с екипа на “Нафтекс” направи Стойчо Младенов.
След мача Георги Василев коментира: “Ние сме вече доста напред в подготовката. Засега акцента не го слагаме над контролните срещи, тренировките за нас са по-важни. Не казвам, че експериментираме, но даваме шанс на повече хора да участват, за да ги видим в игрова обстановка, за да знаем на какво можем да разчитаме във всеки един момент. Мисля, че като за начало Стойчо Младенов добре дебютира. Няма да търсим други нови имена. Единствено е възможна промяна на вратарския пост. Или Чворович ще чакаме да се върне, или ще търсим негов заместник. Имаме още девет планирани контроли. Надявам се от ден на ден всичко да се избистря при нас.”
НАФТЕКС: Симеонов, Лефтеров, Жеков, Любенов, Младенов, Ст. Георгиев, Алдев, Р.Тодоров, Ценов, Бонев, Караканов (Шанкулов, Валериев, Паргов, Божинов, Генчев)
ПОМОРИЕ: Гаргов, Пав.Георгиев, Пехливанов, Канелов, Желев, Петров, Мустафа, Д.Ангелов, Ст.Ангелов, Жеков, Спасов (Димитров, Кехайов, Гавальов, Голчев, Янчев)
“Черноморец Бургас” също започна да играе спаринги. В първия такъв, играл се в петък, тимът на Димитър Димитров – Херо надви елитния “Вихрен” с 2:0 в Поморие. За 1:0 откри Милен Христов в 33-та минута, след пас на Трайков. Вторият гол бе дело на Анастас Попов в 79-та мин., когато с глава засече центриране на Стоилов.
“По принцип резултатите в контролите, които постигаме, са последното нещо, което ме интересува. В момента се намираме в такъв етап, че има натрупана много умора, предвид тежките и обемни тренировки, които имахме във Велинград. Лошото е, че не можахме да използваме много футболисти поради различни причини. Имам доста забележки към дебютанта Делчо Стоилов.
Има вероятност поне един-двама нови играчи да вземем до края на трансферния период” - каза пред медиите наставникът на “Черноморец Бургас” Димитър Димитров – Херо.
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС: Я.Георгиев, Костов, Вълков, Кръстев, И.Янев, М.Христов, Трендафилов, Старокин, Цонков, Трайков, Мирчев (Стоянов, Цанков, Е.Тодоров, Попов, Стоилов)
В други контроли с участието на отбори от областта “Странджа-Металург” (Средец) гостува на “Локомотив” (Стара Загора), но загуби с 2:0.
Поражение претърпя и втородивизионният “Несебър” - с 3:0 като гост на елитния “Черно море” (Варна). Това е първа проверка за зимата на несебърските “делфини”.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |