В новините
 
30.01.2007 17:50   Новината е видяна 7052 пъти
Д-р Антонио Душепеев-председател на ЕДП-Бургас: “Ще хвърлим мост до всички десни партии”

Д-р Душепеев, защо избрахте “Европейски демократичен път”?


- Изборът беше взаимен. Това, което ни привлича е стремежа към обединение, към коалиционна култура, към подтискане на личния и извеждане на преден план на обществения интерес.


Освен всичко това, поставено в една свободна рамка на свободни граждани, които се обединяват в името на една определена цел.


Какви са идеите и принципите на сдружението?


-Основните усилия ще бъдат насочени към това, европейските принципи на управление да бъдат сведени на местно ниво. Там, където функционира властта, която е най-близко до проблемите на хората, а именно местната власт.


С кои неправителствени организации ще си сътрудничите и с кои партии можете да намерите общ език?


- Всички, които изповядват подобни виждания на нашите за развитие на общността в Бургас и всички, които пожелаят. Ще се опитаме да хвърлим мостове до всички партии, които претендират да са десни или имат дясно поведение.


Ще имате ли номинации от Бургас за листата за европарламента?


- Тъй като днес се учреди сдружението няма да имаме достатъчно технологично време да издигнем подходяща кандидатура, но при всички случаи ще работим за кандидатура за кмет и за общински съветници в партньорство с партиите разбира се. Все пак гражданското сдружение не е оторизирано да се явява на избори.


Смятате ли, че ще имате достатъчно технологично време да изградите нови структури и да участвате в местните избори?


- Европейски демократичен път не започва на празно място, то не е някаква куха структура, то се състои от личности, които се интересуват от това, което се случва около тях,  критикуват и знаят проблемите на Бургас и естествено имат предложения за тяхното решаване. При всички случаи те са различни от тези, които ни управляват в момента. Те предлагат друг, алтернативен път.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |