В новините
 
06.02.2007 05:52   Новината е видяна 6707 пъти
Журито на Music Idol хареса 23 от 1100 в Бургас

Журито на Music Idol хареса 23-ма от тръпнещите 1100 младежи, които се бориха за слава през уикенда в БСУ. Сред късметлиите да бъдат одобрени от Слави, Глория, Дони и Йорданка Христова са сестрата на победителката в първия сезон на „Сървайвър“ Нели – Красимира Иванова, на 23 години, както и манекенката от „Визаж“ Дияна Илиева. След като подбра младежите, журито бързо отпътува за София около 16 часа вчера.

      Журито на Music Idol хареса 23-ма от тръпнещите 1100 младежи, които се бориха за слава през уикенда в БСУ. Сред късметлиите да бъдат одобрени от Слави, Глория, Дони и Йорданка Христова са сестрата на победителката в първия сезон на „Сървайвър“ Нели – Красимира Иванова, на 23 години, както и манекенката от „Визаж“ Дияна Илиева. След като подбра младежите, журито бързо отпътува за София около 16 часа вчера.

      Желаещите да бъдат нов музикален идол на България бяха окупирали четири дни сградата на университета. През събота и неделя в града пристигнаха същинските оценяващи, след като два дни преди това Евгени Димитров направи предварителното отсяване на кандидатите. „Първоначалният подбор се налага, тъй като много често голяма част от кандидатите са пълни аматьори и се явяват неподготвени, често се случват и куриози, които разсмиват журито“, казаха от екипа на шоуто.

      Кастингът в БСУ мина при закрити врата. Атриумът на университета бе плътно охраняван от бодигардове, които допускаха вътре само екипа на предаването и участниците в състезанието. Студентите, които имаха занятия, заобикаляха сградата, за да стигнат до залите. Край сградата пък бяха насядали близки на учстниците, които тръпнеха как ще се представят роднините им пред журито, което ги прослушваше.

      Парчето на Сантра “Без теб” бе най-предпочитаната песен за изпълняване от кандидатите, но разнообразието в репертоара им е огромно. Досега в кастингите са изпълнени песни на общо 11 езика, сред които виетнамски, турски, арменски, гръцки и испански. Слдващата седмица Music Idol ще е в Пловдив, след което ще се проведе последният кастинг в София.

      Music Idol е следващото шоу, което бТВ подготвя. То е българският вариант на „Pop Idol“, чиято задача е да намери младеж с музикален талант и да го превърне в звезда. Същевременно екипите на предаването събират настроенията, подготовката и вълненията на кандидатите, чрез което се дава пълна представа за начина на протичане на кастингите.

      

      Слави Трифонов купонясва във "Вселена"

      

      Слави Трифонов и екипът, който провежда кастинга за риалити шоуто „Мюзик айдъл”, осигуриха поредната звездна нощ в хитклуб "Вселена".

      Гологлавият шоумен се забавляваше от сърце в съботната вечер, а желаещите да спечелят вниманието му бяха стотици.

      Все пак Трифонов и Евгений Димитров- Маестрото бяха изместени от центъра на вниманието от "едно ферари в цвят червен", което беше паркирано пред култовото заведение. Почитателите на горещите ритми и високите скорости не пропуснаха да се снимат с италианския автомобил.

      Малко по-късно към купона се присъединиха по присъщия им бляскав начин и могъщите строителни магнати братя Диневи. Двамата инвеститори първо се веселиха в ретро бар Студио 54, а после нажежиха нощта в хитклуб „Вселена”.

      По традиция братята естети организираха импровизиран конкурс за най-добра танцьорка и наградиха победителката с главозамайващо голяма парична премия.

      Заведенията от веригата Куул Плейс са абсолютен хит през тази зима, със задоволство сподели управителят на веригата Живко Стоянов.

      Знаем, че изискванията на бургазлии са изключително високи, но успяваме да оправдаем очакванията им, смята мениджърът.

      В Куул Плейс вече берат плодовете от идеята си да открият ретро бар в Бургас.

      Оказва се, че ВИП персоните от морския град превръщат всяка вечер Студио 54 в заведението с онази класа, която досега е липсвала на града.

      А на прогнозите, че конкурентите също смятат да правят нещо подобно в тази посока, управителят Живко Стоянов отвръща с усмивка:

      Куул Плейс винаги има нещо ново и непознато, с което да изненада приятно Бургас. Съвсем наскоро ще бъде открито ново заведение, което ще надмине очакванията на всички.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |