В новините
 
28.05.2006 13:29   Новината е видяна 3968 пъти
Нети се друса, Нона Йотова спи с монах в шедьовър на "Сълза и смях"

Нети е красива, отнесена, сълзлива, глуповата в наивността си... но само в спектакъла "Красиви тела". Снимка: Булфото

Ненчо Илчев е в компанията на шест шармантни дами в спектакъла "Красиви тела" от Лора Кънингхам, постановка на Владимир Люцканов в театър "Сълза и смях".
Премиерата ще бъде в началото на идния сезон, но най-нетърпеливите зрители могат да видят представлението на 31 май, 1, 2 и 7 юни, обявиха от театъра.


Ролите в постановката са поверени на Стефания Колева, Силвия Лулчева, Нона Йотова, Антоанета Добрева - Нети, Кристина Янева и Искра Ангелова, която е превела пиесата. Сценографията е на Елена Иванова.


Шест приятелки на възраст между 30 и 36 години се събират на купон, за да отпразнуват забременяването на една от тях. Очарователната женска компания заплита трагикомичен разказ за пропуснати възможности, изгубено време, безсмислени компромиси, ограбващи връзки, самота, лъжи, любовни авантюри . . .


Виновницата за партито - Клер /Искра Ангелова/, е музикант, авантюристка и бунтарка по природа. Въпреки незавидното финансово положение, в което се намира, тя е решила да остави детето, появило се след една единствена романтична нощ с почти непознат мъж - едно от онези емоционални избухвания, които нямат обяснение.


Джеси /Силвия Лулчева/ е разведена писателка, "по правило" влюбваща се в мъже, които винаги заминават. Прекрасна домакиня, тя прекарва времето си в очакване на телефонен звън и в мечти за уютен дом и семейство.


Нина /Нона Йотова/ е цапната в устата, леко цинична, непрекъснато е на диети. Има салон за маникюр. Малко прибързано ляга с мъжете. Последната й авантюра е с дзенбудистки монах.


Елизабет /Антоанета Добрева - Нети/ е модел. Слаба, красива, отнесена, сълзлива, глуповата в наивността си, тя е изоставена от любовника си и вече цяла година чака той да преодолее кризата си. Има проблем с наркотиците.


Марта /Стефания Колева/ е най-преуспялата - притежава агенция за недвижими имоти. Прагматична, еснафка, нетактична, досадна, тя е сгодена за импотентен мъж, когото търпи, за да не даде повод за клюки.


Сю Карол /Кристина Янева/ е неосъществена актриса, която работи като сервитьорка - без деца, стисната, фригидна, прекаляваща с алкохола, но, общо взето, трогателна. Току-що е направила важна крачка в живота си - напуснала е мъжа си, който й изневерява.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |