В новините
 
29.03.2007 07:34   Новината е видяна 5192 пъти
ИТ Бизнес

Администрацията на Дрезден (федерална област Саксония), който е един от главните европейски центрове за производство на микросхеми, разчита на увеличение на финансовата поддръжка от страна на ЕС, тъй като съществува реална възможност AMD да предпочете инсталация на бъдещи съоръжения в ИТ паркове в Азия и САЩ.. Властите в Саксония са силно заинтересувани от привличането на повече подкрепа от страна на Брюксел, тъй като искат да убедят AMD да построи новия си завод именно в Дрезден. Същото обаче се опитват да направят и властите на щата Ню Йорк, които предлагат на компанията над $1 млрд. под формата на субсидии за построяването на нова процесорна фабрика в САЩ.

Компанията Regus Group, която предоставя иновативни решения за оптимизиране на работна среда, обяви откриването на своя първи бизнес център в София. Фирмата предлага широк диапазон бизнес продукти и услуги от напълно оборудвани офиси, до професионални зали за срещи, бизнес зали и виртуални офиси, Regus предоставя на компании от всички сегменти ценово-ефективни решения за аутсорсинг на работни помещения, като им позволява да се фокусират върху основната си дейност. В отговор на нарастващото търсене на продуктите и услугите, които предлага, Regus отваря своя нов център на булевард Тотлебен – ключов бизнес район на София.

HP обяви приключването на сделката за придобиването на Tabblo, разработчик на уеб-базиран софтуер със седалище в Кеймбридж, Масачузетс. HP планира да използва продуктите на Tabblo, за да направи печата от мрежата по-лесен и удобен. Технологията на новопридобитата фирма позволява на потребителите бързо и ефикасно да организират и отпечатват текст, графики и снимки от интернет, използвайки решения, основани на уеб технологията AJAX.

По време на Visa Global Commercial Forum в Париж Visa оповести резултатите от световно си проучване, което показа, че приблизително 25% от компаниите планират в близко бъдеще да увеличат използването на разплащателни карти за корпоративни цели за сметка на чековете. Според проучването, компаниите вярват, че корпоративните карти за разплащания ще намалят разходите и ще осигурят по-добро управление на паричния поток като резултат от по-голямата прозрачност при парични плащания и получавания. Проучването на Visa изследва използването на корпоративни разплащателни карти на глобално ниво. Tо е проведено на две фази. Първата фаза, проведена от Survey.com – компания, специализирана в проучвания на интернет пазара, включва финансови директори, директори на трезори и отдели за управление на кешови плащания в САЩ. Втората фаза, проведена от Penn, Schoen & Berland Associates, Inc. – компания за стратегически комуникации и пазарни проучвания, включва старши финансови директори и директори на трезори в четири региона на Visa, включвайки Тихия Океан, Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Азия, Европа, и Латинска Америка и Карибите.

Стемо официално откри нов магазин, търговски офис и сервизен център за маркова компютърна техника в град Русе. Новият обект се намира на бул. Цар Освободител 42 (под блок „Проектант”). За последните три години това е шестият филиал на Стемо, след тези в София, Пловдив, Плевен, Габрово и Варна, който обновява офиса си. Предстои да бъде открит и нов обект в Бургас.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |