В новините
 
21.06.2006 07:43   Новината е видяна 3920 пъти
В Бургас специална комисия разглежда жалбите срещу наемателите на плажове
Със заповед на областния управител бе създадена специална постоянна комисия, която да разглежда постъпващите през летния сезон жалби и оплаквания срещу наемателите на плажове, предоставени за стопанисване за един сезон от Областна администрация Бургас.
Комисията се състои от 15 члена и в нея влизат зам. областните управители, шефовете на Областна дирекция Полиция, Павлин Димитров, на морска администрация Николай Апостолов, на РИОСВ Симеон Симеонов, на РИОКОЗ Светла Станчева, на ТД на НАП Недялко Киров, на РДНСК Милен Ненчев, главния секретар на областна администрация Константин Коцев, Величко Бегов от Областния съвет на БЧК и представители на юридическия отдел на областна администрация Бургас. Председател на комисията е зам. областния управител Георги Николчев.
След задълбочени обсъждания на протоколите от направените проверки по постъпилите жалби и сигнали на граждани, комисията единодушно взе следните решения.
Налице са множество системни нарушения от Крим ЕООД в качеството му на изпълнител по договор, сключен между Областен управител и Крим ЕООД на 3.05.2006 г.
Предлага на Областния управител на област Бургас да предприеме действия по безспорно установяване на границите на морски плаж къмпинг Градина чрез запитване до МРРБ.
Предлага на Областен управител на област Бургас да отправи запитване до МРРБ относно реда за избиране на стопанин за морски плаж Къмпинг Градина за летния сезон 2006, предвид проблема с къмпингуващите на плажа.
Съгласно чл. 14, ал. 3 от договора с наемателя, нарушенията са достатъчно сериозни и имаме основания за неговото прекратяване, коментира зам. областния управител Георги Николчев след края на заседанието.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |