В новините
 
04.07.2006 08:51   Новината е видяна 4473 пъти
Служба предлага допълнителни услуги за гражданите в Царево
От началото на седмицата Общинска служба “Местни данъци и такси” в Царево стартира извършването на допълнителни услуги за данъкоплатците, съгласно предварително сключено споразумение между ТД на НАП – Бургас и Община Царево, съобщи началникът й Плумка Митрева.По този начин местната служба разширява дейността си в услуга на жителите на общината. Тя вече извършва проверка на здравния статус на лицата, приема искания за издаване на удостоверения за наличие и липса на задължения по електронен път, уведомления по чл. 62, ал. 3 от Кодекса на труда и връчва справки за тях . Целият комплекс от услуги, който се извършва от служител на едно гише в касовия салон на сградата на “МДТ”в Царево. Общината изявява желание да извършва и обмен на електронни документи, също да приема и друга електронна информация за данъчни и осигурителни задължения с ТД на НАП – Бургас.
Общинската служба “Местни данъци и такси” - Царево бе създадена в началото на 2004 година по споразумение между кмета на общината инж. Петко Арнаудов и главния данъчен директор като една от петте пилотни общини в областта.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |