В новините
 
05.07.2006 14:57   Новината е видяна 3630 пъти
Кметът на Несебър: Сезонът няма да пострада
До момента не са постъпвали рекламации от туристи от пострадалите от поройните дъждове курортни селища в една от най-засегнатите общини - Несебър.
Според кмета Николай Трифонов, чужденците проявяват разбиране и са доволни от темповете на възстановяване, предаде БГНЕС. В писмо до посланиците на всички страни, които имат туристи в общината, Трифонов информира за предприетите мерки за преодоляване на щетите от водното бедствие от 2 юли и уверява, че ходът на туристическия сезон няма да бъде нарушен. Във всички курортни селища на общината - Несебър, “Слънчев бряг“, Обзор, Свети Влас, Равда и курортните зони около тях обстановката е напълно нормална. Няма сериозни наводнения в туристическите бази - средства за подслон, места за настаняване и заведения за хранене и развлечения, не са допуснати инциденти и злополуки с чуждестранни туристи, се казва в писмото. Постигната е договореност информацията да бъде предадена на заинтересовани фирми, компании и граждани в страни, планиращи посещение в Община Несебър. Обстановката в Малко Търново постеренно се нормализира, въпреки че бедственото положение не е отменено. Приключило е отводняването в района на Сънчев бряг, с. Кости, община Царево, кв. Победа, гр. Бургас. Прекъснато е водоподаването в селата Кости и Българи - община Царево. Екипи на ВиК работят за отстраняване на авариите. Без телефонни връзки са 5 населени места: селата Кости, Българи, Кондолово - община Царево; Сливарово (частично) - община М. Търново. Летище Бургас е отворено. Пристанище Бургас е затворено за малки плавателни съдове.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |