В новините
 
28.03.2024 16:44
Крими
 
 
13.11.2009
Разкрити престъпления
На 12.11.2009 г. в 8.45 ч в оперативната дежурна част на Пето РУ МВР – Бургас е получено съобщение, че неизвестно лице е извършило опит за кражба от магазин в кв. “Изгрев” и нанесло материални щети на обекта. Охранителите на магазина се опитали да го заловят и произвели изстрели с пистолет във въздуха, но извършителят избягал. По случая е образувано досъдебно производство и след проведени бързи оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти от Пето РУ МВР са заловили извършителя на деянието – Н.И. (32) от Бургас. Работата по случая продължава. На 12.11.2009 г. около 14.00 ч при акция на криминалисти от РУ МВР – Средец, в частен дом на ул. “Военни блокове” в града са намерени и иззети пликове с около 15 грама суха зелена растителна маса и семена (които при полевия наркотест са реагирали на канабис), както и кутия с около 200 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. Обитаващият жилището Т.Д. на 19 г. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. за престъпление по чл. 354 а, ал. 3 от НК. На 12.11.2009 г. в 18.30 ч криминалисти от Първо РУ МВР – Бургас са спрели за проверка лек автомобил “Пежо”. От управлявалия автомобила В.Й. (19) от Бургас е иззет полиетиленов плик със суха зелена тревиста маса. При извършения полеви наркотест, съдържанието на плика е реагирало на марихуана. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава. На 12.09.2009г. в Бургас на паркинга на търговски комплекс е извършена кражба на златни накити и сумата от 600 лв. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуални действия е документирано, че кражбата е извършена от Г.К. (35) от София. Същият е привлечен в качеството на обвиняем. Работата по случая продължава.
09.11.2009
Разкрити престъпления
На 08.11.т.г. около 11.00 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за възникнал инцидент с хладно оръжие на ул. «Индже войвода» № 27 в кв. «Победа» - установено е, че в дома на посочения адрес по време на инцидента са се намирали : 60 годишната Т.Ж., обитаваща жилището и 55 годишната А.Ч. В дома на Т.Ж. е влязъл 37 год. А.Ч., който държал ножове. С тях започнал да нанася удари в областта на главата на 55 годишната жена, след което избягал. При опита си да отблъсне нападателя Т.Ж. също получила порезна рана на лявата ръка. А.Ч. е настанена за лечение в МБАЛ Бургас, като според медиците са й нанесени седем порезни рани в областта на главата, три от които в окосмената част и четири в областта на лицето. Нанесените са й и две порезни рани в лява и дясна ръка. Раните са обработени, а потърпевшата е освободена за домашно лечение. Избягвайки от дома на ул. «Индже войвода» № 27, 37 годишния А.Ч., държейки ножове в ръцете си, се е оттеглил в посока ул. «Зора», като пред дом №6 в гръб е нанесъл удар на 60 годишната З.А., а след като тя се обърнала и няколко удара с нож в областта на лицето, които й причинили порезни рани. Наблизо намиращ се мъж се намесил в нападението и това принудило А.Ч. да побягне в посока ул. «Индустриална», изоставяйки на второто местопроизшествие единия от ножовете. А.Ч. е задържан от полицейски автопатрул, като малко преди задържането нападателят е успял, чрез натиск в земята, да счупи острието на втория нож. Причините за нападенията са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас. А.Ч. е задържан за срок от едно денонощие.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |