В новините
 
01.12.2020 23:41
Търсене
 
 
22.09.2009
Палят кола в Зорница
На 19.09.т.г. около 02.20 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Рено туинго», с бургаска регистрация, ползван от 35 годишна бургазлийка, паркиран пред бл. 30 в к/с «Зорница» - огънят е потушен от два противопожарни автомобила. От инцидента автомобила е напълно изгорял, като са засегнати и паркираните в близост - л.а. «Рено Сценик» / напълно изгорял/, л.а. «Ситроен Ксантия» / частично обгорял и л.а. «Форд Сиера» / частично обгорял/. При извършения оглед до предната лява врата на л.а. «Опел Астра», със старозагорска регистрачция, собственост на 41 годишен мъж, е намерена и иззета пет литрова пласмасова бутилка от минерална вода с около 200 гр. безцветна течност с мирис на бензин. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.
30.08.2009
Пожари и други
На 29.08.т.г. около 06.00 ч. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение за горящ лек автомобил в лозов масив между с. Тънково и Слънчев бряг -установено е, че от пожара напълно е изпепелен л.а. «Ауди А 4», с ямболска регистрация, собственост на 30 годишна жена от Банско. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил с трима огнеборци. Инцидента е възникнал в местността «Камарата», на около 700 м. преди в.с. «Съни дей-5». Причините за възникване на пожара, както и стойността на щетите са в процес на изясняване. На 30.08.т.г. около 00.20 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за възникнал пожар в избено помещение на къща, намираща се на ул. «Рилска» №45 - от огъня е изгоряло напълно избеното помещение на къщата, собственост на 29 годишен бургазлия. Пожарът е потушен от два противопожарни автомобила и седем огнеборци. Причините за възникване на пожара, както и стойността на щетите са в процес на изясняване.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |