В новините
 
26.04.2024 12:18
Търсене
 
 
30.08.2010
звезди излизат на XXV Международен Турнир „Купа Бургас 2010”
Най-добрата младежка двойка в латиноамериканските танци Иван Карастоянов – Никол Николова от КСТ „Бургас 75” ще атакува челната десетица на световната рейтинг листа. Това ще стане на предстоящия в края на идващата седмица най-голям международен турнир у нас - IDSF International Open „Купа Бургас 2010”. За първи път тази година за младежи от 17 до 19 г. ще се проведе открит турнир, който носи точки за световната ранглиста. В момента Иван и Никол заемат престижното 12-то място в класацията на Международната федерация по спортни танци /IDSF/ с 210 точки, което е най-големият успех за българска младежка двойка. Участието на талантливите възпитаници на Бургаския клуб в турнира „у дома” ще им даде възможност да спечелят нови точки в актива си и да се придвижат напред в световната класация.
16.08.2010
Несебър избра своята кралица
Вечерта преди 15 август ще се помни дълго, защото Несебър избра своята кралица. Красиво събитие превърна амфитеатъра в стария град в интернационална сцена на радост и емоция, където всички кандидатки за титлата имаха възможност да изявят своя талант и потенциал. За втора поредна година Община Несебър организира конкурс за красота наречен “Кралица Несебър”. Измежду многото хубавици журито имаше нелеката задача да отличи най-красивата дама и нейните подгласнички. Кандидатките за короната първо се представиха пред публиката, след това дефилираха в спортно облекло, символизиращо съпричастността към идеята за Зелен Несебър, а в последния, трети кръг, блеснаха в красиви вечерни тоалети. Перфектната организация, превърна състезанието в истински спектакъл, като в паузите между кръговете, публиката аплодираше горещо музикални изпълнения на айдъла Митко Атанасов.
27.06.2009
Неочаквано добър концерт с найп-великите в световния БИЙТБОКС
Снощи, на открита сцена пред НДК, се състоя грандиозният финал на третото издание на българския бийтбокс шампионат THE OFFICIAL NESCAFE® 3in1 BEATBOX BATTLE®. Над 4000 души изпълниха пространството пред НДК, за да видят на живо феноменалните изпълнения стил, 3в1, на 3-те най-големи имена на световната бийтбокс сцена. Трите супер звезди Разел /САЩ/, Фейт Ес Еф Екс /Великобритания/ и Еклипс /Франция/ пристиганаха в България, благодарение на NESCAFE® 3in1, за да подарят на българските си фенове неочаквано добро шоу,. И не ги оставиха разочаровани. С бийтбокс изпълнения на емблематичните парчета „Thriller”, „Billy Jean” и ”Give it Up” Фейт Ес Еф Екс и Разел отдадоха почит на Майкъл Джескън. «Това е за Краля на Попа. Изключете светлините на сцената. Вдигнете ръце и включете мобилните си телефони или запалки. Качете това в youtube. Искам светът да види как България почита паметта на Макъл Джексън. Майкъл Джексън, почивай в мир. » каза Разел, преди да изпълни по неповторим начин легендарните парчета на Поп иконата. Поради внезапната загуба на Майкъл Джексън, Разел не използва и предварително поръчаните дузини червени рози за шоуто.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |