В новините
 
20.04.2024 00:45
Търсене
 
 
08.09.2016
Каре, пепи или това, което ще е на мода през 2017
Дали следите тенденциите в мъжкото бельо, които всяка година в началото на лятото се представят, и важат за следващата година.
Мъжко бельо на право или веревно каре е новата мода в боксерите за 2017 година. Това бе обявено и това се видя на световните изложения, които вече отминаха и показаха трайни тенденции към екстравагантност. Много експерти се запитаха защо пък екстравагантност, когато карето е една суперстрандартна фигура.
01.02.2011
Трифон зарезан
Хубавото на наличието на два стила - нов и стар, е, че някои тачени от нас празници се удвоиха. По-скоро онези празници, в края на които човек вижда всичко хубаво, розово и двойно. Днес е Трифон Зарезан - след две седмици също. Тъй като ни е присърце 14 февруари, ще пропуснем днешното слово. Именници: Трифон, Трифонка Св. Трифон е мъченик, светец-лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч. Роден в Малоазийската провинция Фригия, гр. Апамия, той произхожда от област, която се смята за една от прародините на лозата и виното. Едва на 17 години си спечелва голяма слава, като излекува дъщерята на римския император Гордиан III. Но наследникът на Гордиан - Деций Траян, се оказва непримирим враг на християнското учение. Той заповядва всички по-тачени светци да бъдат изправени пред съд. Сред тях е и Трифон, който не пожелава да се отрече от вярата си и загива като мъченик. Свети Трифон се счита за пазач на лозята и празникът е в негова чест. Празникът се нарича още Трифон зарезан, Зарезановден, Трифун чипия, Трифун Зарезой, Триун пияница
16.08.2010
Несебър избра своята кралица
Вечерта преди 15 август ще се помни дълго, защото Несебър избра своята кралица. Красиво събитие превърна амфитеатъра в стария град в интернационална сцена на радост и емоция, където всички кандидатки за титлата имаха възможност да изявят своя талант и потенциал. За втора поредна година Община Несебър организира конкурс за красота наречен “Кралица Несебър”. Измежду многото хубавици журито имаше нелеката задача да отличи най-красивата дама и нейните подгласнички. Кандидатките за короната първо се представиха пред публиката, след това дефилираха в спортно облекло, символизиращо съпричастността към идеята за Зелен Несебър, а в последния, трети кръг, блеснаха в красиви вечерни тоалети. Перфектната организация, превърна състезанието в истински спектакъл, като в паузите между кръговете, публиката аплодираше горещо музикални изпълнения на айдъла Митко Атанасов.
27.05.2010
5-ти рожден ден на AnimeS-bg.com
За пета поредна година
AnimeS-bg.com ще събере феновете на популярното японско изкуство аниме и манга. Екипът на сайта ви предлага възможността да присъствате в единственото по рода си събитие в България. Партито ще се проведе на 17 юли (събота) с начален час 11:00 и ще продължи до 20:00 часа. То ще бъде в парти център “4 km” в София. Мястото е избрано с оглед на големия си капацитет (над 2500 правостоящи места и площ от 2000 кв.м.), както и с оглед на подходящите за целите на събитието дизайн и мултимедийни възможности (озвучителна система с 40 киловата мощност и ефектно осветление). Самото събитие ще представлява шоу, включващо множество елементи. Ще бъде осигурена богата музикална програма, която съчетава 2 уникални български рок групи на живо, а именно Обратен ефект и Funky Buzz. Ще има игри с публиката, косплей конкурс, amv контест, турнир по електронни игри и други. Освен това ще се състоят награждаванията в станалия традиционен конкурс за Miss. и Mr. AnimeS. Не на последно място, събитието ще бъде оживено от специална програма, включваща аниме визуализации, извършвани с последно поколение проектори. Входа е свободен за деца под 14 години!
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |