В новините
 
08.07.2009 09:53   Новината е видяна 4110 пъти
Хроника на разкритите престъпления

 На 07.07.т.г. около 02.30 ч. в Районно управление на МВР Поморие е получено съобщение за извършваща се кражба на дизелово гориво от автобус «Скания», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Мусала» пред дом №53 в Поморие. Полицейският автопатрул, изпратен на местопроизшествието задържа : криминално проявения Л.Т., 26 годишен от Бургас и 28 годишния Л.С. от Бургас, придвижващи се с л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация. При извършена проверка на автомобила са открити маркуч с помпа и шест туби / 30-35 литрови/, едната от които пълна с гориво. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Поморие.

      На 07.07.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на кражба на мъжка чантичка, съдържаща сумата от 50 лева, билети на стойност 300 лева и други лични документи, собственост на 41 годишен мъж - шофьор на маршрутка при фирма «Комфорт» - това са : С.В., И.Х. и К.П., и тримата криминално проявени, които са извършили кражбата в отсечката между Областан управа и Дом «НХК». Вещта - предмет на престъплението е предадена с протокол за  доброволно предаване. Работата по случая продължава.

      На 07.07.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са задържали пред бл. 29 в к-с «Лазур» 22 годишния П.А. от Бургас, който по време на задържането е оказал яростна съпротива, наложила използванено на физическа сила и помощни средства - белезници. При задържането си П.А. е изхвърлил портмоне, съдържащо 19 полиетиленови топчета със светло-кафеникаво прахообразно вещество, реагирало при направеният полеви тест на хероин. При извършено претърсване и изземване в дома на П.А. са иззети веществени доказателства. П.А. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работата по документиране на престъпната дейност на лицето продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.






Ключови думи: Районно управление, кражба, бургаска, Поморие, криминално, Бургас, служители, задържане,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |