В новините
 
16.09.2009 09:14   Новината е видяна 5181 пъти
Бургаска фирма за мебели - ексклузивен партньор на ТЕХНОМАРКЕТ в Бранша

Мебели от Ритони Дизайн - още една причина да посетите веригата магазини Техномаркет

Ритони дизайн е екслузивен партньор на веригата магазини Техномаркет на българския пазар на Мебели.
Веригата хипермаркети Техномаркет- направи своя ексклузивен избор за партньор в лицето на компанията за търговия с мебели Ритони Дизайн и освен толкова много техника, вече предлага и мебели. Целта на това сътрудничество е изцяло в услуга на клиента, за който обзавеждането на дома ще става по-лесно, бързо и приятно.
Ритони Дизайн е част от “К енд Б Груп” - Бургаска компания е с над 10-годишна история в областта на търговията и има свои представителни търговски обекти в цяла България. “Все по-широкото търсене на екзотични и стилни решения за интериора ни даде увереност да продължим развитието на веригата, вече и на територията на Техномаркет. Убедени сме, че интересът към подобен тип Мебели ще бъде много голям” споделят собствениците на марката Ритони Дизайн..
Клиентите на варненския Техномаркет бяха първите, които имаха възможността да разгледат обширния шоурум. До средата на месец септември ще бъдат отворени още шест в София, Пловдив и Русе. Клиентите на марката ще имат възможността да направят своя избор сред Мебели от дизайнерските колекции на марките Мебели Lorenzo, Мебели Malaysia, Мебели Parigi, Мебели Marion и Мебели Yaziko, обединили екзотиката на Изтока и пленителната страст на Испания и Гърция. Всеки един отделен елемент от колекциите е произведен от естествени материали - твърдо каучуково дърво, калéно стъкло и ковано желязо, декорирани с ратанови елементи или естествена кожа.
Освен мебели Ритони Дизайн предлагат и богато разнообразие от аксесоари. Устойчивите метални пластики са произведени във Филипините; ръчно изработените лампи са декорирани с елементи от водорасли, ратан, бамбук и перли; оригиналните скулптури са изработени от вулканична лава и дърво. Разнообразието е допълнено от фото реалистични картини и изящни покривки за легла.




Ключови думи: Мебели, Ритони Дизайн, верига магазини, Техномаркет,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |