В новините
 
25.10.2020 00:45
Търсене
 
 
09.07.2009
Дете обявено за изоставено от собствената му майка
На 08.07.т.г. около 21.15 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за изоставено дете, открито зад бл. 106 в к-с «Меден Рудник». Бебето - момиченце на около две седмици е отведено от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ Бургас за преглед и евентуално лечение. При проведен разговор с подалия сигнала - К.С., 58 годишен, без постоянен адрес, е получена информация, че бебето е открито в изоставена барака под тролейбусното депо в к-с «Меден Рудник». След няколко часа обаче К.С. признал, че е излъгал и детето не е изоставено, а след предварителен сговор с майка му - 27 годишната Г.М., също без постоянен адрес, са решили да го обявят за изоставено за да бъде поето за грижи от държавата. Констатирано е, че 27 годишната Г.М. има още две деца, които непосредствено след раждането е оставила за отглеждане в социални домове. След разпит в полицията Г.М. е отведена в отдел «Социални грижи», които по компетентност да се намесят за защита правата на детето.
08.07.2009
ПТП
На 07.07.т.г. около 19.35 ч. по пътя Сунгурларе - с. Прилеп, възниква пътен инцидент между : лек автомобил «Рено 19», с бургаска регистрация, управляван от направоспособния А.Е., 36 годишен от с. Невестино, обл. Бургаска и товарен автомобил «ИФА», с бургаска регистрация, теглещ ремарке, управляван от 27 год. Р.К. от с. Манолич, обл. Бургаска. От ПТП са пострадали: водачът на лекия автомобил - А.Е., 35 годишната му съпруга - З.Е. и двете им деца - 17 годишната Е.Р. и деветгодишната Х.Р. / всички са настанени за лечение в МБАЛ Бургас, с комоцио, без опасност за живота/. Причини за ПТП : неправоспособният водач на лекия автомобил е управлявал превозното средство с несъобразена с пътните условия скорост в остър десен завой, при неравности по платното за движение, в резултат на което е загубил контрол над автомобила и той е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е сблъскал странично от ляво с насрещно движещия се товарен автомобил.
06.07.2009
Катастрофи около изборите
На 05.07.т.г. около 21.30 ч. след бургаското кръстовище «Ремиза», на около 100 метра по бул. «Стефан Стамболов» по посока ул. «Транспортна», л.а. «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 51 год. М.Я. от Бургас блъска пешеходката - О.В., 23 годишна от Бургас, която с контузна рана на главата и охлузване на дясното рамо и китка, без опасност за живота, е прегледана и освободена за домашно лечение. Причините за пътния инцидент са в процес на изясняване. На 05.07.т.г. около 14.50 ч. на пътя Бургас - Карнобат, до разклона за с. Невестино, общ. Карнобат, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, удряйки са в отводнителна канавка, мотоциклет «Сузуки 250», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. М.Р. от с. Карагеоргиево, общ. Айтос. От ПТП е ранен водачът на мотоциклета, който с фрактура на таза, сътресение на мозъка и счупени две ребра, е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота. На 05.07.т.г. около 20.05 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение за пътен инцидент, при който л.а. «Опел Кадет», с бургаска регистрация, управляван от 23 годишния Н.Г. от Сопот блъска пресичащия на пешеходна пътека тип «Зебра» пешеходец - Е.Б., деветгодишен от Несебър, който е настанен в «Реанимация» на МБАЛ Бургас, в кома, с опастност за живота. Причини за ПТП : неправилно изпреварване пред пешеходната пътека, предприето от страна на водачът на автомобила.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |