В новините
 
06.06.2020 02:25
Търсене
 
 
21.07.2009
Започна строежът на нов павилион в бургаската детска градина „Морска звезда”
По-малко от месец след като стартира разширението на детска градина „Раковина”, днес /21 юли/ започна изграждането на ново крило на бургаското детско заведение „Морска звезда”, намираща се в к-с „Меден Рудник”. В церемонията по първа копка взеха участие зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева, зам.-кметът по строителство Костадин Марков, зам.-кметът по здравеопазване д-р Лорис Мануелян, директорът на ТД „Възраждане” Магдалена Манолова, директорът на ОДЗ № 1 Елена Миланова, много деца и родители. Проектът предвижда изграждане на нова сграда на два етажа със сутерен. На 1-я етаж ще има помещения за две яслени групи, физкултурен и музикален салон, а на 2-я етаж ще има една яслена група. Складовите помещения ще бъдат разположени в сутерена на сградата. Предвидено е още благоустрояване и озеленяване на пространството в двора.
09.07.2009
Дете обявено за изоставено от собствената му майка
На 08.07.т.г. около 21.15 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за изоставено дете, открито зад бл. 106 в к-с «Меден Рудник». Бебето - момиченце на около две седмици е отведено от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ Бургас за преглед и евентуално лечение. При проведен разговор с подалия сигнала - К.С., 58 годишен, без постоянен адрес, е получена информация, че бебето е открито в изоставена барака под тролейбусното депо в к-с «Меден Рудник». След няколко часа обаче К.С. признал, че е излъгал и детето не е изоставено, а след предварителен сговор с майка му - 27 годишната Г.М., също без постоянен адрес, са решили да го обявят за изоставено за да бъде поето за грижи от държавата. Констатирано е, че 27 годишната Г.М. има още две деца, които непосредствено след раждането е оставила за отглеждане в социални домове. След разпит в полицията Г.М. е отведена в отдел «Социални грижи», които по компетентност да се намесят за защита правата на детето.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |