В новините
 
29.03.2024 02:26
Новини от Бургас
 
 
16.12.2009
Представители на „Демократичния съюз на жените – Бургас”, квартет „Китен”, сестри Ирина и Златка Ставреви, Костадин Михайлов – най-малкия нестинар гостуваха на Генералното консулство на България в гр.Солун и центъра на ЮНЕСКО за Балканите.
Представители на „Демократичния съюз на жените – Бургас”, квартет „Китен”, сестри Ирина и Златка Ставреви, Костадин Михайлов – най-малкия нестинар гостуваха на Генералното консулство на България в гр.Солун и центъра на ЮНЕСКО за Балканите. Г-жа Кети Зизикоста президент на Асоциацията на жените от Югоизточна Европа към ЮНЕСКО информира ръководството на Демократичния съюз на жените – Бургас за откриване на школа за таланти и обяви, че първия приет участник вече е Костадин Михайлов. Петко Арнаудов кмет на община Царево и д-р Ягода Арнаудова също присъстваха. Интереса на дамите от ЮНЕСКО към нестинарството бе подчертано голям, което подсказа и идеята за бъдещо посещение. Специални поздрави получиха домакините чрез квартет „Китен” и от г-жа Лиляна Димова – кмет на община Приморско. Предстои покана от г-жа Кети Зизикоста за посещение на кметове от областта подпомагали активно „Демократичния съюз на жените – Бургас” за работата им по проблемите на жените, децата и семейството и за засилване на културния обмен между страните участнички в Асоциацията на жените от Югоизточна Европа към Юнеско. Новогодишни послания получиха в Солун и от Общинския съвет на гр.Несебър един от първите градове обявени от ЮНЕСКО за уникално историчесто наследство.
06.12.2009
Балъков е открит за позитивна критика от ветераните
„За мен е чест и уважение да ви посрещна тук. Ако искаме в българското първенство да задуха нов вятър, трябва да се вслушваме в мнението на хората от старото поколение във футбола. В „Черноморец-Бургас” ще следваме точно такава политика. Ще търсим контакти с ветераните, като превърнем сбирките с тях в традиция. Днес полагаме началото на нещо, което го има в малко клубове у нас, но е практика за държавите, в които съм работил”, заяви Красимир Балъков на среща с ветераните на бургаския клуб на стадион „Лазур”. Поканата уважиха над 40 бивши футболисти и деятели от близкото и не толкова близкото минало. Сред присъстващите бяха треньор №1 на 20-и век на Бургас Васил Желев-Вашпина, председателят на „Черноморец” от 80-те години Тома Томов, бившият топреализатор и настоящ щеф на Областния съвет на БФС Тотко Дремсизов, Димитър Димитров-Херо, установилият се от години в САЩ Стоян Пумпалов и др.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |