В новините
 
29.01.2020 15:14
Търсене
 
 
31.08.2009
РУМЕН СПАСОВ И ДАНИЕЛА ПЕНЕВА ПЛЕНИХА ЖРЕЦИТЕ НА МУЗИТЕ
След като завладяха сърцата на меломаните на бардфеста “Морски струни” в Несебър, поетът с китара Румен Спасов и дуетната му половинка с цигулка / и какъв глас само!/ Даниела Пенева, пяха и на Международния младежки фестивал “Жреци на музите” в община Царево. Журналистът, филолог, интелектуалец, и съвсем не на последно място, зам.-главен редактор на в-к “Аз Буки”, покори сърцата на младите жреци на музите не само с глас, а и с магията на изящното слово, толкова чувствено и търсещо духа, колкото само влюбения в музиката и поезията може да поиска. Спасов и Пенева изпяха “Свободата”, “Душата и тялото”, “Смъртта на морето” и други емблематични парчета, които звучаха особено внушително под звездното созополско небе, а слушателите, някои от които за първи път чуваха подобен тип музика, успяха да усетят поезията и словото, вплетени в едно с вълшебството на плачещата цигулка на Даниела.
06.07.2009
Характерни престъпления в Бургас, Слънчев бряг, Приморско
На 06.07.т.г. около 04.30 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 19 годишно момиче от Плевен, за това че е станала жертва на грабеж, осъществен от две непознати за нея момичета. Констатирано е, че пострадалата, слизайки на ж.п. гара Бургас малко по-рано е посетила заведение «Трен», намиращо се на гарата, където се е запознала с двете момичета. Същите я разпитвали с какво смята да се занимава при престоя си по крайбрежието и като разбрали, че целта й е работа в Слънчев бряг, й предложили да я откарат с автомобил до курортния комплекс. Около 02.30 ч. на същата дата плевенчанката се качила с момичета в тъмен автомобил «Ауди», управляван от непознат мъж, като вместо в Слънчев бряг, автомобила я откарал до нива край кв. «Лозово», където след заплаха с нож момичетата я принудили да се съблече по бельо, отнемаъки й пътната чанта, съдържаща : лаптоп, MP-3 Player, мобилен телефон, дрехи и лични документи. Осъщественият грабеж е на обща стойност около 1 500 лв. Издирването на извършителките на грабежа продължава по описание от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас. На 05.07.т.г. около 15.00 ч. в Районно управление на МВР - Приморско е получено съобщение от двама 21 годишни младежи от Асеновград, за това че около 04.20 ч. на същата дата, прибирайки се от дискотека «Текила», в района до училището в Приморско са нападнати в гръб от двама непознати лица, които след заплаха с нож и нанасяне на удари по тялото, са им отнели : златна гривна, златен синджир, лични документи и около 300 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |