В новините
 
19.04.2024 11:51
Търсене
 
 
25.02.2011
Днес рожден ден има адвокат Златомира Карагеоргиева-Мострова
Днес рожден ден има адвокат Златомира Карагеоргиева-Мострова. Златка е наш доверен адвокат, с когото сме преминавали през купища простотии, породени от неадекватно законодатели и законовзетели. Тя има чар, гръдна обиколка и усмивка, които обезсилват всички политически пристрастени индивиди. Златомира Мострова е известна като идеолога и финансов създател на Бургас Инфо, Браво Бургас, Морска тръпка, Златни Нюз, и други новинарски сайтове. Златомира мина през школите на РентТв, на няколко други медии, на СДС, Новото Време, Bourgas.Org и най-важното като и говорим слуша и разбира. Златомира е винаги заобиколена от приятели, сред които: Мирка, Христина Секлемова, Фани, други. Златомира е омъжена за вечно усмихнатия певец-композитор Веско Мостров, който все още се счита за късметлия, че е избрала него. Днес Златомира отива в Сливен, а другата седмица ще празнува официално с нас. Ако имате нужда от адвокат: http://www.shopova-mostrova.com
10.12.2010
След най-добрият за живеене Бургас стана и най-социалният град в България
Даже циганката с метлата от „Титан“ взема 500 лв. заплата и 100 лв. за храна текст към снимка: Зам.кметът по екологията Атанаска Николова опитва да убеди Владимир Павлов (до прозореца), че няма нужда да се кахъри откъде ще дойдат 15,5 млн.лв., за да ги налее общината на „Титан“ Това може да се каже със сигурност, защото Bourgas.org стана единствен свидетел от медиите на едно решение - приемането на най-важната точка от бюджета на морската община за 2012 г. Кметската администрация, начело с кмета от ГЕРБ Димитър Николов произвеждат чудо след чудо в условията на задълбочаващия се недоимък в страната. Впрочем Бургас е ненадминат първенец по привличане на милиони левове по инфраструктурни проекти и в момента целият е разкопан, за да бъде преобразен напълно догодина напролет. Така, вчера дори и опозицията на герберовото мнозинство в ОбС, начело с шефа на СКАТ Тв Валери Симеонов, остана с пръст в уста, защото нямаше какво повече да добави в полза на гражданите. Така Бургас, който беше обявен наскоро като най-добрият за живеене, оглави и доста по-важна класация – гражданите му ще плащат най-ниската такса смет и битови отпадъци, която ще остане непроменена през 2011 г . – 1 промил. За сравнение в Стара Загора налогът догодина ще е 2 промила, в Пловдив – 1,3, в Русе – 1,2, а в Плевен – 1,8. „Базирали сме услугата на задълбочени изчисления“, каза зам.кметицата по екология Атанаска Николова.
11.09.2009
Шведи громят офис на туристическа агенция
На 09.09.т.г. около 05.30 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение за нанесени щети на офиса на туристическа агенция «Аполо», помещаващ се в сградата на хотел «Дунав» в Слънчев бряг. Изпратеният на място полицейски авто-патрул е задържал в момент на увреждане и унищожаване на имущество, намиращо се в офиса, шведските граждани - А.Г., 26 годишен и Т.Р., 26 годишен. Шведските туристи са задържани с полицейски заповеди за задържане за срок от 24 ч. Припомняме, че това са същите шведски туристи, които в края на м. август отново бяха задържани за хулигански действия, този път в хотел “Балатон» в Слънчев бряг. А.Г и Т.Р се катерили по терасите, като единия от тях заплашил със спрей гардовете на хотела. Полицаите дошли по сигнал и проверили стаята, в която отседнали двамата шведи. В пепелник бе открита марихуана, както и множество използвани спринцовки с кръв. В стаята са установениhttp://www.bourgas.org/admin-new/news_ae.php?sid=&act=add и иззети множество ножове, няколко палки, боксове, лютиви и нервно-паралитични спрейове, както и цифров фотоапарат. Работата по случаите продължава.
20.06.2009
Публичните инвестиции ще осмислят частните вложения
Частният сектор постави остро въпроса за развитието на публичната инфраструктура. Особено отчетливо това се вижда в Бургас. Това каза Пламен Орешарски на среща с представители на Строителната камара в града. Публичните инвестиции ще осмислят и ще направят по-възвръщаеми частните вложения. На тази база ще можем да се върнем към целта, която следваме последните 4 години – ускорено социално-икономическо развитие и повишаване на доходите, увери финансовият министър. Това и направихме, предприемайки мерки срещу кризата, каза той. Намаляваме всички други разходи за сметка на капиталовите. Той припомни, че в последните 4 години в бургаския регион бяха инвестирани няколкостотин милиона лева. Допълнителни възможности се откриха през последната година, когато се отвориха и оперативните програми – каза още Орешарски. Само по регионалната оперативна програма в областта са контрактувани проекти на стойност около 35 млн. лв. Министърът допълни, че допълнително насочените средства от превишението на приходите над разходите за общините от Бургаска област само за миналата година са над 5 млн. лв.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |