В новините
 
28.03.2024 22:18
Търсене
 
 
06.07.2009
Катастрофи около изборите
На 05.07.т.г. около 21.30 ч. след бургаското кръстовище «Ремиза», на около 100 метра по бул. «Стефан Стамболов» по посока ул. «Транспортна», л.а. «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 51 год. М.Я. от Бургас блъска пешеходката - О.В., 23 годишна от Бургас, която с контузна рана на главата и охлузване на дясното рамо и китка, без опасност за живота, е прегледана и освободена за домашно лечение. Причините за пътния инцидент са в процес на изясняване. На 05.07.т.г. около 14.50 ч. на пътя Бургас - Карнобат, до разклона за с. Невестино, общ. Карнобат, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, удряйки са в отводнителна канавка, мотоциклет «Сузуки 250», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. М.Р. от с. Карагеоргиево, общ. Айтос. От ПТП е ранен водачът на мотоциклета, който с фрактура на таза, сътресение на мозъка и счупени две ребра, е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота. На 05.07.т.г. около 20.05 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение за пътен инцидент, при който л.а. «Опел Кадет», с бургаска регистрация, управляван от 23 годишния Н.Г. от Сопот блъска пресичащия на пешеходна пътека тип «Зебра» пешеходец - Е.Б., деветгодишен от Несебър, който е настанен в «Реанимация» на МБАЛ Бургас, в кома, с опастност за живота. Причини за ПТП : неправилно изпреварване пред пешеходната пътека, предприето от страна на водачът на автомобила.
27.06.2009
Пътно транспортни произшествия в Бургас, несъобразена скорост
На 26.06.т.г. около 15.45 ч. на пътя Варна - Бургас, в близост до Несебър е настъпил пътен инцидент между : л.а. “Мазда 323”, с бургаска регистрация, управляван от 56 год. Д.Х. от Бургас и т.а. “Пежо Експерт”, с варненска регистрация, управляван от 23 год. И.Ш. от Варна. От ПТП са пострадали : водачът на лекия автомобил / с контузни рани, без опасност за живота/ и неговия спътник - Н.Д. от Бургас / с фрактура на лявата предмишница, без опасност за живота/. Причини за ПТП : движение с несъобразена скорост в десен завой при изкачване от страна на водачът на товарния автомобил, който навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в лекия автомобил. На 26.06.т.г. около 16.43 ч. на пътя между с. Ръжица и с. Преображенци, общ. Руен, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Опел Кадет», с бургаска регистрация, управляван от 26 год. С.М. от с. Ръжица, неправоспособен водач. От ПТП е пострадал водачът на автомобила, който с мозъчно сътресение е прегледан в МБАЛ Бургас, където срещу подпис е отказал да бъде настанен за лечение. На 26.06.т.г. около 21.35 ч. на ул. «Резвая» в Приморско, при извършване на ляв завой и навлизане в кръстовище, в задната дясна част на автомобил «Фолксваген голф», с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Д.М., изскачайки между паркирали автомобили се блъска три годишно момченце. Детето, с охлузване в лицевата част, е настанено за наблюдение в бургаската болница.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |