В новините
 
28.03.2024 18:17
Търсене
 
 
25.07.2009
Антикризисни мерки за подобряване на социално-икономическата среда
„Антикризисни мерки за подобряване на социално-икономическата среда”, приети от Националния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България. Разработените от Асоциацията на индустриалния капитал в България антикризисни мерки ще бъдат предоставени в понеделник, 27 юли 2009 година, на председателя на 41-то Народно събрание г-жа Цецка Цачева, на председателите на парламентарните групи в 41-то Народно събрание г-н Цветан Цветанов (ГЕРБ), г-н Сергей Станишев (Коалиция за България), г-н Ахмед Доган (ДПС), г-н Волен Сидеров (”Атака”), г-н Мартин Димитров (Синята коалиция), г-н Яне Янев (РЗС), както и на номинираните за премиер г-н Бойко Борисов, за вицепремиер и министър на финансите г-н Симеон Дянков и на министъра на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков.
16.07.2009
ГЕРБ се ангажира със споразумение за туризма
В Слънчев бряг стана известен текстът на споразумение за сътрудничество между политическа партия “ГЕРБ” и представители на туристическите сдружения в България. Отчитайки значението на партньорството за развитието на туризма чрез интегрирането му във всички секторни политики страните са се споразумели за осигуряване на достъп на туристическата индустрия до кредитните линии на Българската банка за развитие и съдействие за тяхното усвояване.Друг пункт от споразумението е за запазване на режима за облагане с ДДС на туристическите услуги,чрез което да се осигурят конкурентни предимства на българския туристически продукт.В споразумението е визирано и многократното увеличаване на средствата за национална туристическа реклама и разкриване на национални туристически офиси извън страната.
15.07.2009
Стартира Клубен тур „С коктейл за Емо” в заведения по Южното ни Черноморие
От 24 юли о 02 август по Южното ни Черноморие стартира клубен тур "С коктейл за Емо" с над 16 български артисти и музиканти в подкрепа на каузата за набиране средства на младия художник Емил Харизанов. Миналото лято при нелеп инцидент, счупва пети шиен прешлен. В момента двадесет и три годишният Емил е в съзнание, парализиран от раменния пояс надолу с частична подвижност в ръцете, но с висок шанс за оздравяване. Израелския неврохирург смята, че за възстановяването на Емо има над 90% шанс. За тази цел е необходимо събирането на средства за лечение и рехабилитация извън България, надхвърлящи 200 000 евро. Повече подробности за артистите и клубния тур "С коктейл за Емо" може да откриете в прикачения документ. Приложено може да откриете също така снимки на Емил Харизанов и част от неговите творби.
10.07.2009
ЛИДЕР прави капан на кмета на Карнобат
Настоящата публикация е предоставена учтиво от редакцията на
бургаския седмичник в-к Десант по наша молба, предизвикана от желанието ни да предоставим и ДРУГАТА страна в медиен двубой, който не бихме могли да окачествим като джентълменски. Материалът представлява журналистическо разследване на нашата приятелка Катя Касабова и авторските права са собственост на гореспоменатота издание Местният координатор Антон Панайотов, който изчезна с пари от общинската каса и беше разследван за покупка на гласове, си отмъсти на кмета с долнопробна постановка Катя Касабова. Възможно ли е кметът на Карнобат Георги Димитров да пребие две деца, ден преди изборите – между 5 и 5,15 часа на разсъмване, пред вратите на самата община? Само защото ги видял да лепят плакати? И защото беше оповестено в прссъобщение да „сипе с нечленоразделна реч поредица вулгарни ругатни, закани и обиди, да ги бута, дърпа и удря... докато ги малтретира да крещи с пълно гърло: ти мен познаваш ли ме бе, аз съм кмета на Карнобат!“, а след като „децата успели да се изтръгнат от ръцете на насилника, собственоръчно да накъса плакатите и с нокти лично да изстърже налепеното по стената“? .....
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |