В новините
 
28.03.2024 19:50
Търсене
 
 
12.10.2009
ПИАНО ПАДНА ДО ОРЛИН ГОРАНОВ НА ЗЛАТЕН КЕСТЕН 2009
Пианото на композитора Нелко Коларов се строполи на сцената по време на рецитала на Орлин Горанов на шлагерния фестивал „Златен кестен 2009” в Петрич. Инцидентът се случи още на първата песен на гласовития оперно-естраден певец „Да започнем отначало”. Музикалният инструмент се откачи от стойката си и за малко не отсече краката на пианиста на Робин Гиб от „Би Джийс”. По чудо остана незасегнат от повреда и самият синтезатор, та любимецът на няколко поколения успя да зарадва почитателите в най-южния град на България с хитовете си. Около час Орлин Горанов изпълни някои от най-популярните си песни като „Светът е за двама”, „Заминават си птиците”, „Като дъх на утрин” и италианската канцонета „О, соле мио”. Певецът направи и ефектно шоу за публиката, като се включваше и в танците на балета от Югозападния университет „Неофит Рилски” - Благоевград. Дуетната половинка на Кристина Димитрова демонстрира и известното си чувство за хумор, като от дефекта с пианото направи ефект. „На следващата песен може да не ръкопляскате толкова силно, за да не падне пак”, пошегува се попзвездата преди да обяви второто си изпълнение. Орлин, а и останалите участници и организаторите не пропуснаха да благодарят за перфектното озвучаване на „Саламандър мюзик”.
08.10.2009
ОТВОРЕНО ПИСМО от Здравко Бойков Генчев
Пиша Ви относно проекта за изграждане на нефтопровод „Бургас-Александруполис“. Завършил съм "Икономика на туризма" в Икономически университет - Варна и целия ми живот е тясно свързан с туризмът. Това огромно по мащаб съоръжение е ще носи в най-добрия случай само 35 милиона долара годишно. Според учените, независимо от предохранителните мерки, при прехвърлянето на големи обеми петрол, не може да се елиминира риск от разлив на значителни количества нефт, в най-добрия случай. При най-лошия сценарий може да се стигне до екологична катастрофа от невиждан за страната ни мащаб с непредвидими последици. Отливът на туристи ще причини загуби, много пъти по-големи от общата печалба на България от нефтопровода. За това не е нужен разлив: само лошата реклама от присъствие на танкери ще е достатъчна.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |