В новините
 
08.05.2024 03:39
Търсене
 
 
16.08.2010
Несебър избра своята кралица
Вечерта преди 15 август ще се помни дълго, защото Несебър избра своята кралица. Красиво събитие превърна амфитеатъра в стария град в интернационална сцена на радост и емоция, където всички кандидатки за титлата имаха възможност да изявят своя талант и потенциал. За втора поредна година Община Несебър организира конкурс за красота наречен “Кралица Несебър”. Измежду многото хубавици журито имаше нелеката задача да отличи най-красивата дама и нейните подгласнички. Кандидатките за короната първо се представиха пред публиката, след това дефилираха в спортно облекло, символизиращо съпричастността към идеята за Зелен Несебър, а в последния, трети кръг, блеснаха в красиви вечерни тоалети. Перфектната организация, превърна състезанието в истински спектакъл, като в паузите между кръговете, публиката аплодираше горещо музикални изпълнения на айдъла Митко Атанасов.
12.08.2010
Парад на ветрилата, грандиозен спектакъл- собствен продукт, тематични партита и важни екопослания – естетически акценти в празника на града
От повече от 120 години Несебър чества своя празник на 15 август, когато българската православна църква отбелязва деня на голяма Богородица. В последните няколко години големият ден за града на ЮНЕСКО се чества по-различно и има нов формат, като предстоящият празник ще премине под мотото „Аз обичам зелен Несебър”. Това е една инициатива на община Несебър, чиято идея е да се акцентира върху екологията, която е приоритетна политика за 2010 за всички общински структури. Фокусът на внимание ще бъде към чистата природа, чистото море и плажове. Целта на инициативата е отговорно отношение към природата да стане начин на мислене, действие и начин на живот. Защото какво представлява туризма без чисто море и чисти плажове?!
10.07.2009
Ескалаторите на Бургас Плаза Мол се превръщат в подвижна сцена за конкурса “Кралица на красотата Бургас Плаза”
На 12 юли (неделя) от 17.00 часа в Бургас Плаза Мол ще се проведе регионалният конкурс “Кралица на красотата Бургас Плаза.” Конкурсът се организира от модна агенция Интерсаунд, съвместно с Бургас Плаза Мол и е част от националния конкурс “Кралица на красотата България 2010.” Организаторите са подготвили много изненади за посетителите и гостите на Бургас Плаза Мол. Осемнайсетте участнички в конкурса ще дефилират по ескалаторите на мола и ще представят последните колекции бански костюми на Skinny и Sugar Free. В паузите между туровете публиката ще има възможност да види уникални представления на децата от балетно студио “Ера”, както и модни ревюта на марките Sergio Tacchini и Lotto, предлагани в магазините Sport Depot.
19.06.2009
Спецкомисия от Несебър започва тежки преговори за Делфинариума
Общинските съветници в Несебър уважиха искането на кмета Николай Димитров и гласуваха на редовна сесия днес сумата от 30 000 лв за 13 допълнително командировани пожарникари за летния туристически сезон.Тя ще бъде осигурена от ” Други дейности по вътрешна сигурност” на общинския бюджет.Съветниците одобриха и искането на кмета за 10 000 лв на Зонално жандармерийско подразделение-Бургас за закупуване на гориво.Отпуснати бяха 20 000 лв за изработка на иконостас на църквата “Света Троица” в Паницово и още 20 000 лв за ремонтно-възстановителни работи на църковния храм в Кошарица.По предложение на кмета се гласува за домуване на кораби да се заплаща годишна такса,както следва: за кораби до 7,5 м-60 лв,до 12 м.-165 лв,над 12 м.-320 лв.За приставане на кораби таксите стават съответно: до 7,5 м.-10 лв,до 12 м.-30 лв,над 12 м.-50 лв.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |