В новините
 
29.03.2024 17:16
Търсене
 
 
18.01.2010
НОВА ИЗЛОЖБА СЪБИРА ФЕНОВЕ НА МОТОЦИКЛЕТИЗМА
Ново изложение добавя в програмата си за 2010 година Международен панаир Пловдив. „Феър мото шоу“ ще събере от 19 до 21 март производители и вносители на мотоциклети, фенове на мотоспорта, които ще могат да видят най-новите модели и да се насладят на майсторското шоу на гостуващите звезди в атрактивната демонстрационна програма. Подобно изложение се провежда за първи път в България. То ще демонстрира новите машини, екипировка, аксесоари, резервни части, поддръжка и услуги, а също - набиращият популярност „стънт” (атрактивно управление на мотоциклети). Участниците ще покажат мотоциклети, скутери, АТВ, бъги, резервни части, аксесоари и консумативи за мотоциклети, тунинг на мотоциклети, оборудване за специализирани сервизи и салони, сигнално-охранителни системи за мотоциклети, ремаркета за транспортиране на машините.
10.07.2009
Ескалаторите на Бургас Плаза Мол се превръщат в подвижна сцена за конкурса “Кралица на красотата Бургас Плаза”
На 12 юли (неделя) от 17.00 часа в Бургас Плаза Мол ще се проведе регионалният конкурс “Кралица на красотата Бургас Плаза.” Конкурсът се организира от модна агенция Интерсаунд, съвместно с Бургас Плаза Мол и е част от националния конкурс “Кралица на красотата България 2010.” Организаторите са подготвили много изненади за посетителите и гостите на Бургас Плаза Мол. Осемнайсетте участнички в конкурса ще дефилират по ескалаторите на мола и ще представят последните колекции бански костюми на Skinny и Sugar Free. В паузите между туровете публиката ще има възможност да види уникални представления на децата от балетно студио “Ера”, както и модни ревюта на марките Sergio Tacchini и Lotto, предлагани в магазините Sport Depot.
08.05.2009
ПЛЕВЕЛИТЕ НА ЕВРОПА
През 1999 година Люба и Антон от Харманли заминават за Валенсия със семейния микробус. По-късно при тях пристигат децата и внуците им и така за десет години в Испания се изнасят да живеят цели три поколения. Люба и Антон печелят добре и животът им във Валенсия е уреден и спокоен. Всички изкарани пари инвестират в недвижимо имущество в България, защото са твърдо решени до няколко години да се върнат в Харманли, надявайки се да живеят добре с испанските пенсии, които ще получават. „Живеем, живеем, ама не е като да си в България!” – казва Антон. – „Винаги ти липсва!... Напоследък започна да ми липсва снега!... За Нова година да си заколим прасенцето, да си направя виното, да си седнем с приятели... Всичко това тук не може да бъде!” Антон плаче за България и винаги се просълзява на песента на Веселин Маринов „За теб, Българийо!”
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |