В новините
 
19.04.2024 13:59
Търсене
 
 
17.02.2011
ОТКРИТО ПИСМО ДО БОЙКО БОРИСОВ
by Недялко Йорданов on Wednesday, February 16, 2011 at 12:16am Уважаеми господин Борисов, Тъй като само преди две години бяхме приятели, посещавахте мои концерти, слушахте в колата си дисковете с моите песни, дори играхме веднъж, в една студена бургаска зима, тенис на вързано в 12 часа в полунощ, и най-вече - съгласихте се с моето отворено писмо до Вас за вредността на проекта Бургас-Александруполос - не мога да си позволя да ви мразя или осъждам. Но и не мога да си изкривя душата и да Ви се подмазвам или да премълча, това, което се натрупа у мене именно през последните две години. Ще се опитам да бъда обективен и принципен, доколкото е възможно това, при създалите се кошмарни обстоятелства около взрива пред и в редакцията на вестник “Ретро”, в който работя. Казвам вестник “Ретро”, защото в тази сграда, чийто наемател е моят син Недялко Недялков, се помещава редакцията на този вестник, освен издателство “Милениум” и вестник “Галерия”. На 10 февруари беше извършен убийствен взрив, който помля половината първи етаж на сградата. Всред отломките от мебели, врати, прозорци и разрушено стълбище, аз потърсих момчето си, а то вече беше викано в полицията да дава показания и това продължава четвърти ден подред.
14.08.2009
Първото състезание за мерене на обувки в България ще се проведе в Бургас
Бургас Плаза Мол ще раздава маркови обувки на победителките от играта “Ако обувката и стане”. На 15 август 2009 г. (събота) в Бургас Плаза Мол ще се проведе първото състезание за мерене на обувки в България, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 21 ч. на специално обозначено място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.
11.08.2009
Подаряват маркови обувки на късметлии в Бургас Плаза
Бургаският мол организира състезание за модерни Пепеляшки - “Ако обувката й стане за нея чифтът ще остане”. На 15 август в Бургас Плаза Мол ще се проведе състезание за мерене на обувки, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 20 ч. на специално място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.
28.05.2009
Над 40 момичета и момчета от Бургас ще се състезават за короната “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза”
Момченцата имат по-голямо желание за изява в организирания от Бургас Плаза детски празник и конкурс “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза” 29 май 2009 г. Над 40 деца от Бургас на възраст между 3 и 7 години ще участват в конкурса “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза”, организиран от първия търговски център от съвременен тип в града. Детският празник и конкурс ще се проведат на 31 май 2009 г. от 11 часа в Бургас Плаза Мол по повод Деня на детето. Интересът към организираната забава е голям, като броят на момченцата, записани за участие в конкурса, надвишава този на момичетата. Водещи на забавната програма и на конкурса ще бъдат двойници на героите от известното детско филмче Лейзи Таун - Спортакус и Стефани. Всички деца ще имат възможност да се снимат с техния любим герой, както и да получат автограф от него. “Чрез конкурса Мини Мис и Мистър Бургас Плаза искаме да покажем, че търговският център може да предложи много стоки и забавления и за най-малките си посетители. Сред богатия микс от наематели в Бургас Плаза попадат някои от най-престижните български и международни вериги за детски стоки в България. По повод Деня на детето сме подготвили множество изненади за децата и техните родители и се надяваме, че всички ще успеят да усетят магията на детския празник”, коментира Таня Косева - Бошова, изпълнителен директор на Бургас Плаза АД.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |