В новините
 
18.04.2024 05:10
Търсене
 
 
08.02.2011
Патриотите започнаха от Бургас кампанията си за местния вот
АТАКА ще води самостоятелна битка в предстоящия местен вот." Това заяви лидерът на националистите в Бургас, където в събота се проведе работна среща с актива. Припомняме, че Сидеров стана депутат от Бургас и от този град винаги са идвали най-високите проценти на доверие за патриотите. "АТАКА няма да играе в коалиции. Излизаме с наши кандидат-кметове и с наши общински листи, за да участваме реално в управлението", заяви националистът на изпълнилите залата активисти, които бяха изненадани от появата на лидера си. Патриотът припомни, че в 41-вия парламент АТАКА е в позиция на подкрепяща управлението на ГЕРБ, но не участва в изпълнителната власт. "Подкрепата беше нужна, за да се отстранят основните играчи в политиката - ДПС и БСП. С усилията на АТАКА попречихме на ДПС да реже парчета от баницата и да ги поднася, отбеляза националистът.
25.10.2010
Днес е последният концерт в България на рок легендите SCORPIONS
рок величията Scorpions ще разтърсят столичната зала Фестивална по покана на АРТ БГ. Шоуто на Scorpions у нас е включено в голямото им световно турне Get Your Sting and Blackout World Tour 2010/2011, с което немските рок легенди се сбогуват със своите фенове и ще преустановят своята концертна дейност. Грандиозната обиколка на Scorpions, продължаваща цели две години, ще премине през Германия, Швейцария, Франция, САЩ, Канада, Бразилия , Мексико и много други дестинации, към които предстои да бъдат добавяни и нови дати. Прощалният концерт на легендарните музиканти от „Scorpions” ще започне от 19 часа на стадион „Академик-Плиска“, съобщиха организаторите на концерта. Музикантите ще свирят за четвърти и последен път в България, защото сегашното им турне е прощално и след него групата прекратява участията си. Вчера се състоя и пресконференция на музикантите от „Scorpions”. Последният концерт на Scorpions, трябваше да се състои на 9 октомври, но бе отложен за днес заради влошеното здравословно състояние на вокалиста и фронтмен на групата Клаус Майне.
12.11.2009
ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ СРАМОТА
Тази събота, 14 ноември социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” разказва историята на 10-ти ноември през погледа на Карло Луканов и Лилия Герасимова. „Много хора ще кажат, че сме се поддали на неустоимия чар на червената буржоазия. Двадесет години по-късно смятам, че можем да си го позволим, защото днес ние сме последните, които могат да мразят синовете и дъщерите на участниците в преврата.” – разказва Мартин Карбовски. – „Още повече този преврат е превратът на децата – младите наследници на силни фамилии са разбрали, че така не може да се продължава и са убедили старците си да махнат видимата причина за застоя – лицето Тодор Живков. Невидимите причини за застоя обаче останаха. Това е последното ни от трите предавания, където, заедно със семейството на убитият по-късно премиер на България Андрей Луканов, създаваме документ как се случи и можеше ли да не се случи 10-ти ноември. Срещаме ви с един безработен принц – принц от миналото, но безработен днес - може би единственият наследник на червена фамилия, който не направи милиони от името и връзките си.”
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |