В новините
 
27.04.2024 16:05
Търсене
 
 
03.08.2010
Дръм енд бейс диджей номер 1 за първи път в България
За трета поредна година Spirit of Burgas се довери на HMSU букинг преценката при изготвянето и организирането на нощната програма за първата вечер от фестивала. През последните две години дръм енд бейс нощта се превърна в едно перфектно продължение на вечерната селекция от гости, като и тази артистите отново са съобразени по начин, който да допълни главната сцена в петъчната вечер. След като във времевия пояс от 19:00ч. до 01:00ч. ще имаме уникалната възможност да чуем имена като Apolo 440 и The Prodigy, веднага след това на сцената ще излезе безспорно най-популярният дръм енд бейс диджей Andy C с неговия персонален MC – GQ. В това няма нищо странно предвид факта, че за последните няколко години The Prodigy показаха безусловната си подкрепа към дръм енд бейс музиката, издавайки ремикси на Pendulum, Noisia, Subfocus и Chase and Status. Именно последните две имена имат ексклузивни договори за продукцията си с лейбъла RAM Records, собственик на който е Andy C. Този факт само затвърждава добрите отношения между артистите и предразполага фаталният петък 13ти да се превърне в едно невиждано и нечувано пътешествие из историята на електронната музика и синкопираните бийтове.
16.09.2009
Бургаска фирма за мебели - ексклузивен партньор на ТЕХНОМАРКЕТ в Бранша
Мебели от Ритони Дизайн - още една причина да посетите веригата магазини Техномаркет Ритони дизайн е екслузивен партньор на веригата магазини Техномаркет на българския пазар на Мебели. Веригата хипермаркети Техномаркет- направи своя ексклузивен избор за партньор в лицето на компанията за търговия с мебели Ритони Дизайн и освен толкова много техника, вече предлага и мебели. Целта на това сътрудничество е изцяло в услуга на клиента, за който обзавеждането на дома ще става по-лесно, бързо и приятно. Ритони Дизайн е част от “К енд Б Груп” - Бургаска компания е с над 10-годишна история в областта на търговията и има свои представителни търговски обекти в цяла България. “Все по-широкото търсене на екзотични и стилни решения за интериора ни даде увереност да продължим развитието на веригата, вече и на територията на Техномаркет. Убедени сме, че интересът към подобен тип Мебелище бъде много голям” споделят собствениците на марката Ритони Дизайн..
08.09.2009
официално представяне на новоназначения Директор на Областна дирекция на МВР Бургас
С официално представяне на новоназначения Директор на Областна дирекция на МВР Бургас - Главен инспектор Милен Димитров стартира обичайната «голяма» оперативка при Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов. Пред присъстващите зам. кметове, териториални директори и кметове на съставни селища, директори на дирекции, началници на отдели и представители на фирмите, с които Община Бургас е в партньорски взаимоотношения - «Титан», «Бургас бус», «Бургаски пазари», «Бургас цвет» и др., главен инспектор Милен Димитров оповести вижданията си за по-голяма ефективност в борбата с битовите престъпления и организираната престъпност. Подчертано бе желанието му по подадените от гражданите жалби и сигнали да има обратна връзка, като се следи процеса на отработването им и се дава обратна информация на жалбоподателите. Изрично бе упомената важността за изграждането на механизъм за взаимодействие с местната власт и кметовете в по-малките населени места, за да знаят те на кого да се обадят в тежък момент, когато имат необходимост. Желанието на Областния полицейски директор е да се върне усещането в хората, че полицията е в услуга на обществото, а не е репресивен апарат. Официалното представяне бе предшествано от неформална среща с Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов, на която бе изразена категоричната готовност местната власт да подкрепи полицейските служители при изпълнение на служебните им ангажименти. Обсъдени бяха най-наболелите проблеми на Бургаска община, касаещи както полицията, така и местната власт, като се набелязаха конкретни мерки, по които да стартират съвместни дейности. В работен дух бе и посещението при Областния управител на Бургаска област - г-н Константин Гребенаров, с когото също се проведоха разговори, касаещи преките и най-належащи полицейски действия, свързани с проверка финансирането на международни проекти, изпълнявани на местна територия, екипния принцип на работа между МВР и ДАНС, добрата кооординация с прокурорите от различните звена, както и повишаване на доверието в служителите на реда. Г-н Гребенаров изрази безрезервната си подкрепа към действията на Директорът на ОДМВР -Бургас - Милен Димитров, като се ангажира и лично да съдейства при решаването на важни за Бургаски регион проблеми - напр. пътния трафик.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |