В новините
 
24.04.2024 07:36
Търсене
 
 
08.07.2009
ПТП
На 07.07.т.г. около 19.35 ч. по пътя Сунгурларе - с. Прилеп, възниква пътен инцидент между : лек автомобил «Рено 19», с бургаска регистрация, управляван от направоспособния А.Е., 36 годишен от с. Невестино, обл. Бургаска и товарен автомобил «ИФА», с бургаска регистрация, теглещ ремарке, управляван от 27 год. Р.К. от с. Манолич, обл. Бургаска. От ПТП са пострадали: водачът на лекия автомобил - А.Е., 35 годишната му съпруга - З.Е. и двете им деца - 17 годишната Е.Р. и деветгодишната Х.Р. / всички са настанени за лечение в МБАЛ Бургас, с комоцио, без опасност за живота/. Причини за ПТП : неправоспособният водач на лекия автомобил е управлявал превозното средство с несъобразена с пътните условия скорост в остър десен завой, при неравности по платното за движение, в резултат на което е загубил контрол над автомобила и той е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е сблъскал странично от ляво с насрещно движещия се товарен автомобил.
06.07.2009
Катастрофи около изборите
На 05.07.т.г. около 21.30 ч. след бургаското кръстовище «Ремиза», на около 100 метра по бул. «Стефан Стамболов» по посока ул. «Транспортна», л.а. «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 51 год. М.Я. от Бургас блъска пешеходката - О.В., 23 годишна от Бургас, която с контузна рана на главата и охлузване на дясното рамо и китка, без опасност за живота, е прегледана и освободена за домашно лечение. Причините за пътния инцидент са в процес на изясняване. На 05.07.т.г. около 14.50 ч. на пътя Бургас - Карнобат, до разклона за с. Невестино, общ. Карнобат, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, удряйки са в отводнителна канавка, мотоциклет «Сузуки 250», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. М.Р. от с. Карагеоргиево, общ. Айтос. От ПТП е ранен водачът на мотоциклета, който с фрактура на таза, сътресение на мозъка и счупени две ребра, е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота. На 05.07.т.г. около 20.05 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение за пътен инцидент, при който л.а. «Опел Кадет», с бургаска регистрация, управляван от 23 годишния Н.Г. от Сопот блъска пресичащия на пешеходна пътека тип «Зебра» пешеходец - Е.Б., деветгодишен от Несебър, който е настанен в «Реанимация» на МБАЛ Бургас, в кома, с опастност за живота. Причини за ПТП : неправилно изпреварване пред пешеходната пътека, предприето от страна на водачът на автомобила.
01.07.2009
Радваме се, че еколог е водач на бургаската листа, омръзна ни от „старите муцуни” в парламента, казаха жителите на Поморие
НДСВ направи най-правилния избор за Бургас и региона, като избра еколог за водач на бургаската листа, защото Бургас има най-голяма нужда от екологично лоби в парламента, коментираха поморийци. Те поискаха от Трифон Грудев като утвърден юрист и еколог с международен авторитет да лобира за промени в Закона за допитване до народа, за да могат и местните референдуми да имат тежест по въпроси от национално и международно значение, когато те касаят съответните територии, както петролопровода Бургас-Александруполис. Грудев пое този ангажимен, като поздрави поморийци за успешния референдум. „Референдумът в Поморие за петролопровода ще остане в историята като първия успешен референдум у нас. Благодаря ви, че ме накарахте да се гордея пред цяла Европа с този референдум”- каза Трифон Грудев, който е съпредседател на Зелена партия-Българските зелени и международно известен адвокат по човешките права.
27.06.2009
Пътно транспортни произшествия в Бургас, несъобразена скорост
На 26.06.т.г. около 15.45 ч. на пътя Варна - Бургас, в близост до Несебър е настъпил пътен инцидент между : л.а. “Мазда 323”, с бургаска регистрация, управляван от 56 год. Д.Х. от Бургас и т.а. “Пежо Експерт”, с варненска регистрация, управляван от 23 год. И.Ш. от Варна. От ПТП са пострадали : водачът на лекия автомобил / с контузни рани, без опасност за живота/ и неговия спътник - Н.Д. от Бургас / с фрактура на лявата предмишница, без опасност за живота/. Причини за ПТП : движение с несъобразена скорост в десен завой при изкачване от страна на водачът на товарния автомобил, който навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в лекия автомобил. На 26.06.т.г. около 16.43 ч. на пътя между с. Ръжица и с. Преображенци, общ. Руен, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Опел Кадет», с бургаска регистрация, управляван от 26 год. С.М. от с. Ръжица, неправоспособен водач. От ПТП е пострадал водачът на автомобила, който с мозъчно сътресение е прегледан в МБАЛ Бургас, където срещу подпис е отказал да бъде настанен за лечение. На 26.06.т.г. около 21.35 ч. на ул. «Резвая» в Приморско, при извършване на ляв завой и навлизане в кръстовище, в задната дясна част на автомобил «Фолксваген голф», с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Д.М., изскачайки между паркирали автомобили се блъска три годишно момченце. Детето, с охлузване в лицевата част, е настанено за наблюдение в бургаската болница.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |