В новините
 
19.03.2024 08:42
Търсене
 
 
08.02.2011
Патриотите започнаха от Бургас кампанията си за местния вот
АТАКА ще води самостоятелна битка в предстоящия местен вот." Това заяви лидерът на националистите в Бургас, където в събота се проведе работна среща с актива. Припомняме, че Сидеров стана депутат от Бургас и от този град винаги са идвали най-високите проценти на доверие за патриотите. "АТАКА няма да играе в коалиции. Излизаме с наши кандидат-кметове и с наши общински листи, за да участваме реално в управлението", заяви националистът на изпълнилите залата активисти, които бяха изненадани от появата на лидера си. Патриотът припомни, че в 41-вия парламент АТАКА е в позиция на подкрепяща управлението на ГЕРБ, но не участва в изпълнителната власт. "Подкрепата беше нужна, за да се отстранят основните играчи в политиката - ДПС и БСП. С усилията на АТАКА попречихме на ДПС да реже парчета от баницата и да ги поднася, отбеляза националистът.
06.10.2010
15 минутна почивка за дебатите в Народното събрание след словото на Волен Сидеров за тракийци
Представители на ВМРО и телевизия СКАТ вчера се разгневиха на бургаските депутати, защото не се явиха на среща по темата „Защо е важно да подкрепим референдум против членството на Турция в ЕС”. Форумът бе обявен за 11 часа вчера в Капитанската зала на хотел „България” в Бургас. На него по предварителна програма трябваше да присъстват както граждани, така и народни представители от всички политически сили, които са били поканени, за да дискутират темата за допитването до народа. Никой от бургаските избраници обаче не се яви в залата, а срещата за малко да се провали напълно, тъй като стана ясно, че предния ден неизвестно лице се е опитало да я саботира. Лидерът на ВМРО Георги Дракалиев и водачът на „Независимите” в Общинския съвет в Бургас Валентин Касабов бяха посрещнати в залата с новината, че в неделя в хотела се обадил женски глас, който заявил, че събитието се отменя за вторник от 10,30 часа. След кратка суматоха все пак представителите на ВМРО и СКАТ дадоха пресконференция за медиите, като нарекоха объркването „опит за провокация”.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |