В новините
 
28.03.2024 22:33
Търсене
 
 
11.02.2011
Нова звезда изгря на хоризонта на бургаските уеб медии
Нова звезда изгря на хоризонта на бургаските уеб медии. Бургас News - http://www.burgas-news.eu/, (по аналагогия с бургъз нюз). Твърдим, че нямаме нищо общо с новия проект. Честито на бургазлии! С този новинарски интернет сайт, Бургаските новинарски филизи става 31. За справка - Варна има 4 такива. Пловдив, май има 3, а софия цели 7. За този стремеж към новинарство и качествена журналистика в Бургас, който набъбва като пролетни луковици, сме горди. Както се казва - явно е изглеждало лесно и приятно, което е истина, ако си забавляващ се със списване компютърджия. Отдаваме дължимото на адвокат Златомира Мострова, първият собственик, който стартира и направи Бургас Инфо преди много много години, и на нашия екип, който се сети да пусне през 1999 година боургас.орг (който няма претенции да е новинарски). Очаквайте следващата седмица изцяло обновения боургас.орг, с което ще изтрепем цацата :)) Личните ни предпочитания са към bszone, но приятелите ни там не ни вярват и не щат да ни дадат да го пипнем малко тук-там.
05.10.2010
Благоустрояват Морската градина навръх 100-годишния й юбилей
Кметът на Бургас Димитър Николов даде старт за изпълнението на още два лота от проекта „Благоустрояване на обществено значими пространства в подкрепа на социалната интеграция и устойчивото развитие на градската среда в община Бургас”. За него бе спечелено финансиране в размер на 10 млн. лв. по Оперативна програма „Регионално развитие”. С днешната първа копка, направена в близост до Пантеона в Морската градина, започнаха строителните дейности за реализация на: Лот 3 - ''Благоустрояване и паркоустрояване на Приморски парк – Нова част, и възстановяване на декоративна стена „Стената на приказките” и водно огледало - Приморски парк, гр. Бургас”. Изпълнител е Консорциум „Щрабаг Изток 4”. Стойността на обекта е 3 465 770,82 лв. Срокът за изпълнение е 150 дни. Строителният надзор по проекта ще се изпълнява от фирма „Експертинвест” АД. Изпълнението му включва рехабилитация на 46 860 кв.м. асфалтови алеи и 2,96 дка. зелени площи, обновяване на парковата мебел, изграждане на система за видеонаблюдение, обособяване на 2 велоалеи и маршрут за хора с увреждания с хоризонтална маркировка.
27.08.2010
официална церемония по предаване на дарение от Сдружение „Българска Браншова Организация Пътна Безопастност” на Агенция „Пътна инфраструктура”
От 13:00 часа в пътния участък Приморско – Созопол (завоят на река Ропотамо) ще се проведе официална церемония по предаване на дарение от Сдружение „Българска Браншова Организация Пътна Безопастност” на Агенция „Пътна инфраструктура”. През месец юли тази година Сдружението е сключило договор за дарение с Агенция „Пътна инфраструктура” към Министерство на регионалното развитие и благоустройството за обезопасяване на пътен участък между гр. Приморско и гр. Созопол, чрез поставяне на еластична предпазна ограда с три вълни и висок клас на задържане, вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка, съобразени с най-добрите европейски практики, делинеатори и алуминиеви кабъри.
12.10.2009
ПИАНО ПАДНА ДО ОРЛИН ГОРАНОВ НА ЗЛАТЕН КЕСТЕН 2009
Пианото на композитора Нелко Коларов се строполи на сцената по време на рецитала на Орлин Горанов на шлагерния фестивал „Златен кестен 2009” в Петрич. Инцидентът се случи още на първата песен на гласовития оперно-естраден певец „Да започнем отначало”. Музикалният инструмент се откачи от стойката си и за малко не отсече краката на пианиста на Робин Гиб от „Би Джийс”. По чудо остана незасегнат от повреда и самият синтезатор, та любимецът на няколко поколения успя да зарадва почитателите в най-южния град на България с хитовете си. Около час Орлин Горанов изпълни някои от най-популярните си песни като „Светът е за двама”, „Заминават си птиците”, „Като дъх на утрин” и италианската канцонета „О, соле мио”. Певецът направи и ефектно шоу за публиката, като се включваше и в танците на балета от Югозападния университет „Неофит Рилски” - Благоевград. Дуетната половинка на Кристина Димитрова демонстрира и известното си чувство за хумор, като от дефекта с пианото направи ефект. „На следващата песен може да не ръкопляскате толкова силно, за да не падне пак”, пошегува се попзвездата преди да обяви второто си изпълнение. Орлин, а и останалите участници и организаторите не пропуснаха да благодарят за перфектното озвучаване на „Саламандър мюзик”.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |