В новините
 
25.05.2020 19:34
Търсене
 
 
15.07.2009
Стартира Клубен тур „С коктейл за Емо” в заведения по Южното ни Черноморие
От 24 юли о 02 август по Южното ни Черноморие стартира клубен тур "С коктейл за Емо" с над 16 български артисти и музиканти в подкрепа на каузата за набиране средства на младия художник Емил Харизанов. Миналото лято при нелеп инцидент, счупва пети шиен прешлен. В момента двадесет и три годишният Емил е в съзнание, парализиран от раменния пояс надолу с частична подвижност в ръцете, но с висок шанс за оздравяване. Израелския неврохирург смята, че за възстановяването на Емо има над 90% шанс. За тази цел е необходимо събирането на средства за лечение и рехабилитация извън България, надхвърлящи 200 000 евро. Повече подробности за артистите и клубния тур "С коктейл за Емо" може да откриете в прикачения документ. Приложено може да откриете също така снимки на Емил Харизанов и част от неговите творби.
06.07.2009
Характерни престъпления в Бургас, Слънчев бряг, Приморско
На 06.07.т.г. около 04.30 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 19 годишно момиче от Плевен, за това че е станала жертва на грабеж, осъществен от две непознати за нея момичета. Констатирано е, че пострадалата, слизайки на ж.п. гара Бургас малко по-рано е посетила заведение «Трен», намиращо се на гарата, където се е запознала с двете момичета. Същите я разпитвали с какво смята да се занимава при престоя си по крайбрежието и като разбрали, че целта й е работа в Слънчев бряг, й предложили да я откарат с автомобил до курортния комплекс. Около 02.30 ч. на същата дата плевенчанката се качила с момичета в тъмен автомобил «Ауди», управляван от непознат мъж, като вместо в Слънчев бряг, автомобила я откарал до нива край кв. «Лозово», където след заплаха с нож момичетата я принудили да се съблече по бельо, отнемаъки й пътната чанта, съдържаща : лаптоп, MP-3 Player, мобилен телефон, дрехи и лични документи. Осъщественият грабеж е на обща стойност около 1 500 лв. Издирването на извършителките на грабежа продължава по описание от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас. На 05.07.т.г. около 15.00 ч. в Районно управление на МВР - Приморско е получено съобщение от двама 21 годишни младежи от Асеновград, за това че около 04.20 ч. на същата дата, прибирайки се от дискотека «Текила», в района до училището в Приморско са нападнати в гръб от двама непознати лица, които след заплаха с нож и нанасяне на удари по тялото, са им отнели : златна гривна, златен синджир, лични документи и около 300 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.
24.06.2009
Ако всички хора узнаят истината за наркотиците, те ще разберат, че светът без дрога дарява живот и е най-хубавото място за живеене
Всяка година на 26 юни се отбелязва Световния ден за борба с наркотиците. На този ден хората по света изразяват активната си позиция и съпричастност в борбата с наркотиците. Милиони млади хора и техните семейства живеят с проблема, свързан с дрогите. Рязко се снижава възрастта на първия опит на употреба на наркотици. Този факт, заедно с лесната достъпност и ниската им цена в България буди особена тревога. Наркотиците са едно от най-големите предизвикателства на нашето време. Те са част от цивилизацията, културата и митовете, и присъстват в живота ни, независимо дали приемаме съществуването им или не. Наркотиците “проникват” навсякъде и никой, независимо от социалния си статус, образование, материална задоволеност или нищета, не е предпазен от сблъсък с тях. Многомилионната армия на консуматорите на дрога непрекъснато расте и което е по-страшно, непрекъснато се подмладява.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |