В новините
 
29.03.2024 00:30
Търсене
 
 
01.09.2010
В Бургас ще се проведе Национална кръгла маса по проблемите на транспорта
На 2 Септември 2010 г. от 13:00ч. в гр. Бургас в сградата на областна администрация Бургас ще се проведе Втората „Национална кръгла маса” с тема „Транспортните проблеми в България – подобряване на националната пътната инфраструктура и превръщането на транспорта в икономически стабилен, удобен и екологично устойчив. Законодателни рамки и казуси”. Кръглата маса се провежда под егидата на г-н Мариян Костадинов – областен управител на област Габрово, с любезното домакинство на областния управител на област Бургас г-н Гребенаров и с организационното съдействие на „Агенция за транспортни проучвания и прогнози” София, „Лирекс БС”, АОЮЦР Хебър и община Белово. В мероприятието ще вземат участие 17 областни управители и представители на МВР, МРРБ, МТИТС, АПИ и ИААА. Тургаме една доста стара снимка на Областна Управа.
27.08.2010
официална церемония по предаване на дарение от Сдружение „Българска Браншова Организация Пътна Безопастност” на Агенция „Пътна инфраструктура”
От 13:00 часа в пътния участък Приморско – Созопол (завоят на река Ропотамо) ще се проведе официална церемония по предаване на дарение от Сдружение „Българска Браншова Организация Пътна Безопастност” на Агенция „Пътна инфраструктура”. През месец юли тази година Сдружението е сключило договор за дарение с Агенция „Пътна инфраструктура” към Министерство на регионалното развитие и благоустройството за обезопасяване на пътен участък между гр. Приморско и гр. Созопол, чрез поставяне на еластична предпазна ограда с три вълни и висок клас на задържане, вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка, съобразени с най-добрите европейски практики, делинеатори и алуминиеви кабъри.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |